“Ηχογράφημα Αγάπης” για τον Φύλακα Άγγελο με Θέμη Αδαμαντίδη και Πίτσα Παπαδοπούλου – Παρουσιαστής ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η πρώτη συναυλία για τη στήριξη του “Φύλακα Άγγελου“, λόγω της πανδημίας, έρχεται διαδικτυακά στις 2 Απριλίου στις 21:00 (νέα ημερομηνία: 9 Απριλίου) και θα έχει όνομα “Ηχογράφημα Αγάπης“! Σε αυτήν θα συμμετέχουν δύο κορυφαία ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Πίτσα Παπαδοπούλου, ενώ παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Πρόεδρος του σωματείου “Φύλακας Άγγελος”, Γιώργος Αγγελόπουλος. Επίσης θα συμμετέχουν οι τραγουδιστές Νάσια Κονιτοπούλου και Χριστίνα Θεωνά.

Η συναυλία θα λάβει χώρα στο Κτήμα Καρράς και η παραγωγή ανήκει στη Finix Records. Εισιτήρια, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα επίσημες ανακοινώσεις, θα μπορείτε να προμηθευτείτε από το viva.gr. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δε φαίνεται να έχει ξεκινήσει η προπώληση. Αναμένουμε το πότε θα γίνει ή αν αλλάξει κάτι και θα σας ενημερώσουμε με τον αντίστοιχο σύνδεσμο! 😉

Ενημέρωση για εισιτήρια: Η πλατφόρμα για την αγορά εισιτηρίων στο Viva.gr έχει ανοίξει και μπορείτε να το κάνετε εδώ. Στον σύνδεσμο εμπεριέχονται και οδηγίες για το πώς θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τη συναυλία.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν στο σωματείο “Φύλακας Άγγελος” το οποίο βρίσκεται δίπλα σε κακοποιημένα παιδιά.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Love Radio, BCI Media
Χορηγός: Σπυρόπουλος AE – Τεχνική Εταιρεία

Σχόλια

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.