Συνέντευξη Γιώργου Αγγελόπουλου στο περιοδικό OK – 18 Νοεμβρίου 2020

Μία όμορφη συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος στον Γιάννη Πουλόπουλο για το περιοδικό OK, το οποίο κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα στα περίπτερα. Σε αυτήν, αναφέρεται σε διάφορες συζητήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα για κάποια τηλεοπτική δουλειά, όπως την παρουσίαση του Survivor ή συμμετοχή σε άλλα τηλεοπτικά projects. Αναφέρει επίσης και τον “Εζέλ”, μία σειρά για την οποία ακούστηκε έντονα το όνομά του.

Επίσης, μαζί με τον δικηγόρο Τάσο Ντούγκα, μιλάνε εκτεταμένα για το σωματείο “Φύλακας Άγγελος” και τον σκοπό αυτού, αναφερόμενοι σε όλη την ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό πέραν των τριών ιδρυτών του – Γιώργος, Τάσος και Ράνια Κωστάκη.

Τη συνέντευξη συνοδεύει μία όμορφη φωτογράφιση που έγινε από τον Πάνο Γιαννακόπουλο, ενώ τα ρούχα που φοράνε Γιώργος και Τάσος είναι του Νίκου Αποστολόπουλου.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και να διαβάσετε μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης παρακάτω. Ολόκληρη η συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα.

Όταν πέρσι πήρες μέρος στο “Αν ήμουν πλούσιος”, επειδή ανήκει στην εταιρεία παραγωγής που κάνει και τις “Άγριες μέλισσες”, είχε ακουστεί πως σε ήθελαν κι εκεί.
Με το “Αν ήμουν πλούσιος” συζητήσαμε κάποια πράγματα με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, όχι όμως για τις “Άγριες Μέλισσες”. Δυστυχώς, κάποια πράγματα από τα projects που προγραμματίζονταν, δεν έγιναν λόγω κορονοϊού.

Ξέρω ότι στο πρόσωπό σου ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης είχε βρει τον ιδανικό “Εζέλ”, μια και σχεδίαζε να μεταφέρει το πετυχημένο τουρκικό σίριαλ στα ελληνικά.
Ισχύει. Ήμασταν πολύ κοντά στο να ξεκινήσουμε γυρίσματα, αλλά τελικά το σίριαλ πάγωσε. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει στο μέλλον.

Γιώργο, ως παιδί έχεις υπάρξει θύμα κακοποίησης ή bullying;
Έχω νιώσει το συναίσθημα να προσπαθεί να με κατατάξει κάποιος σε μία συγκεκριμένη κατηγορία. Αυτό είναι μία μορφή bullying. Δεν την ασπάστηκα ποτέ.

Πώς ένας άνθρωπος που αγαπάει τόσο τα παιδιά δεν έχει γίνει ακόμα πατέρας;
Αγαπώ πολύ τα παιδιά αλλά το να κάνεις όμως οικογένεια είναι πολύ υπεύθυνο πράγμα και προϋποθέτει να έχεις βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις αποφασίσει από κοινού να ενώσεις τη ζωή σου, να αποκτήσεις και να μεγαλώσεις τα παιδιά που θα κάνεις μαζί του. Επίσης, στο παρελθόν λόγω κάποιων συγκυριών, έδωσα μεγαλύτερη βαρύτητα στα επαγγελματικά μου, παρά στα προσωπικά μου. Ίσως να έκανα και κάποιες λάθος εκτιμήσεις.

Σου λείπει μία σχέση;
Το να είσαι ερωτευμένος και να μοιράζεσαι τη ζωή σου είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει η παρέα. Η ζωή μας είναι στιγμές και είναι καταπληκτικό να τις μοιράζεσαι με τη σύντροφό σου.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.