Σκηνές Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” (επεισόδια 119-120) & Τρέιλερ επόμενου επεισοδίου

Ένα ακόμα όμορφο διπλό επεισόδιο της σειράς “Τατουάζ” ολοκληρώθηκε πριν λίγο με την ιστορία του Στέφανου να ξετυλίγεται ακόμα περισσότερο ενώ ταυτόχρονα να έρχεται πιο κοντά με την Όλγα. Η τελευταία σκηνή η αγαπημένη για εμάς απόψε…

Σήμερα είδαμε την Όλγα να επισκέπτεται τον Στέφανο στο μαγαζί του, όπου μέσα από τη συζήτηση που είχαν του ανέφερε ότι της αρέσει όπως είναι και να μην αλλάξει. Μια συζήτηση αργότερα με τον Σάκη, έγινε η αφορμή για να προσλάβει ο Στέφανος ντετέκτιβ για να βρει μια κοπέλα με το όνομα Ελπίδα Σταθάτου, που όπως φαίνεται είναι η πρώην κοπέλα του αδελφού του και μπορεί το παιδί που έχει γεννήσει πριν χρόνια, να είναι το ανηψάκι του.
Επίσης, ο Στέφανος ενημερώνεται από τον Σάκη ότι το παιδί που έκανε χρήση ναρκωτικών και προσπάθησε να βοηθήσει, βρέθηκε νεκρό με μια σύριγγα στο χέρι. Για το τέλος, η Όλγα βρέθηκε στο χώρο όπου έκανε ιππασία ο Στέφανος και την έπεισε να κάνει το πρώτο βήμα για να μάθει ιππασία.

Δείτε παρακάτω όλες τις σκηνές του Γιώργου καθώς και το τρέιλερ του επόμενου διπλού επεισοδίου, το οποίο θα μεταδοθεί αύριο.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.