Τις τελευταίες εβδομάδες ακούμε – δυστυχώς – πολύ δυσάρεστα πράγματα από τον χώρο του θεάματος, πολλά από τα οποία ήταν “κοινά μυστικά” στους ίδιους τους ανθρώπους του χώρου αλλά, σε αρκετές περιπτώσεις, και έξω από αυτόν, χωρίς ωστόσο κανείς να μην κάνει τίποτα για αυτό. Τον δρόμο άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία έδωσε τη δύναμη και το θάρρος και σε άλλα θύματα να βγουν και να μιλήσουν και μπράβο της! Μπράβο σε όλους που έστω και αργά, κάνουν αυτό που πρέπει!
Δεν θα αναφερθούμε αναλυτικά σε αυτά τα περιστατικά, ούτε θα προβούμε σε καταδικάσεις καθώς δεν είμαστε Δικαιοσύνη. Ελπίζουμε η Δικαιοσύνη να πράξει τα απαραίτητα στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Η βία όποιας μορφής είναι κατακριτέα και καταδικαστέα!!!
Ακόμα πιο δυσάρεστο, χωρίς να υποβαθμίζουμε τις υπόλοιπες καταγγελίες, είναι να ακούμε για κακοποιήσεις ανήλικων παιδιών, τα οποία κυνηγάνε το όνειρό τους είτε στο θέατρο, είτε στη μουσική, είτε οπουδήποτε. Με αφορμή όλα αυτά, ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε σήμερα για αυτά τα περιστατικά στην εκπομπή “Το Πρωινό” και αναφέρθηκε με πολύ όμορφο τρόπο και στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη δράση του σωματείου “Φύλακας Άγγελος”, το οποίο δημιούργησε μαζί με τους Αναστάσιο Ντούγκα και Ράνια Κωστάκη και το οποίο βρίσκεται δίπλα σε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά.
Ευχή όλων μας είναι να μην υπήρχε η ανάγκη να δημιουργούνται τέτοιου είδους σωματεία…αλλά δυστυχώς όσο η κακοποίηση υφίσταται, τα σωματεία αυτά είναι απαραίτητα για τη στήριξη αυτών των παιδιών.
Παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής όπου ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρεται στον “Φύλακα Άγγελο” και τον Γιώργο. Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο web TV του ΑΝΤ1 εδώ.