Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμμετέχει στο online Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κρατερού Κατσούλη

Ένα πολύ διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό δημιούργησε φέτος ο αγαπημένος ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης, το οποίο συμβαδίζει και με τις καταστάσεις που ζούμε τον τελευταίο χρόνο, τον οποίο θα αποχαιρετήσουμε σε λίγες μέρες με την ευχή και την ελπίδα ο επόμενος να είναι καλύτερος.

Ο Κρατερός λοιπόν, μετέτρεψε τον σύγχρονο πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού Modus Vivendi, τον οποίο δημιούργησε πριν από περίπου ένα χρόνο, σε ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό το οποίο θα προσφέρει online δράσεις τόσο για μικρούς, όσο και για μεγάλους.

Το πρωτότυπο αυτό Online Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανοίγει από σήμερα, 23 Δεκεμβρίου, και θα λειτουργεί έως και τις 6 Ιανουαρίου καθημερινά στις 17:00-19:00.

Σε αυτο, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν θέατρο σκιών, να τραγουδήσουν κάλαντα από όλη την Ελλάδα, να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια, να μάθουν πώς να φτιάχνουν εντυπωσιακές και εύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, να ακούσουν παραμύθια και πολλά πολλά άλλα!

Επίσης, γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί και παρουσιαστές, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα καθίσουν στον θρόνο του Άγιου Βασίλη για να απαντήσουν σε 10 special χριστουγεννιάτικες ερωτήσεις του Κρατερού.

Τέλος, κάθε μέρα, στο τέλος της παρουσίασης όλων των δραστηριοτήτων, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού, την Κιβωτό του Κόσμου και το Make a Wish ανοίγει μια διάπλατη αγκαλιά και στηρίζει το δύσκολο φιλανθρωπικό τους έργο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις δράσεις, τους καλλιτέχνες και όχι μόνο που συμμετέχουν, καθώς και το πώς μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας ώστε να “επισκεφτείτε” το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη σελίδα του viva.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες γενικά με τον πολυχώρο και τη δράση του, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Modus Vivendi εδώ.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και κυρίως, ασφαλή και με υγεία! 🙂

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.