Στη βραδιά φίλων της θεατρικής παράστασης “Ο Βαφτιστικός της Κυρίας” των Ενεκέν, Βέμπερ και ντε Γκορς σε μετάφραση και διασκευή του Χάρη Ρώμα και η οποία ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο “Αθηναΐς”, βρέθηκε χθες το βράδυ ο Γιώργος.
Μιλώντας στις κάμερες που βρέθηκαν εκεί, αναφέρθηκε σε πιθανή πρόταση που μπορεί να του γίνει για να παρουσιάσει το ριάλιτι “Big Brother”, λέγοντας πως δεν πιστεύει πως θα δεχόταν να το παρουσιάσει αφού η εμπειρία που έχει στα ριάλιτι είναι ως παίκτης και μάλιστα σε ένα πολύ διαφορετικό είδος ριάλιτι από αυτό του Big Brother.
Από τα λίγα που έχει κάνει μέχρι στιγμής στον χώρο της υποκριτικής, δηλώνει πως το κωμικό στοιχείο του είναι πιο δύσκολο από το δραματικό, ενώ αναφέρεται και στη συμμετοχή του στη σειρά “Αν ήμουν πλούσιος” που ολοκληρώθηκε σε 21 επεισόδια. Όσον αφορά την παρουσίαση του My Style Rocks από τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά, Κατερίνα Στικούδη, ανέφερε πως μπόρεσε να την δει ελάχιστα και πως της πάει η παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής.
Μπορείτε να δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.