Χρόνια Πολλά στον Γιώργο Αγγελόπουλο !! [8 Ιανουαρίου 2020]

Γιώργο μας,

άλλη μία χρονιά, άλλος ένας χρόνος “μαζί”. Μία χρονιά η οποία πέρασε τόσο γρήγορα και ήταν τόσο γεμάτη, που σίγουρα δε θα μπορέσουμε να θυμηθούμε όλα όσα έγιναν…

Τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο βιβλίο σου, “Ντάνος, μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου“, το οποίο έγινε best seller και φυσικά προμηθευτήκαμε και διαβάσαμε άμεσα. Μέσα από αυτό καταφέραμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα για σένα και να σε γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, ένα μεγάλο δώρο για όλους εμάς.

Ταυτόχρονα, συνεχίστηκε η καθημερινή παρουσία σου στην τηλεοπτική σειρά “Το Τατουάζ“, η οποία και ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι μαζί με το τέλος της σειράς. Η πορεία όμως στην υποκριτική δε σταμάτησε, αφού μετά ήρθε η ταινία του Μάρκου Σεφερλή “Χαλβάη 5-0” (την οποία αναμένουμε να δούμε τέλος του μήνα 😉 ), αλλά και το μεγάλο guest στην καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1, “Αν ήμουν πλούσιος“.

Η συμμετοχή στο βίντεο κλιπ του Κώστα Αγέρη “Για σένα πατρίδα μου” για τα 100 χρόνια μνήμης από τη γενοκτονία των Ποντίων, συμμετοχή σε συνέδριο κατά του bulling, στήριξη του κέντρου συμβουλευτικής υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων “Αυτογνωσία“, αλλά και νέες (ή συνέχιση) εμπορικές συνεργασίες με Puma, Mitsubishi και Invu Eyewear.

Και μέσα σε όλα αυτά, ένα μεγάλο φιλανθρωπικό έργο. Όσες φορές κι αν σου ζητήθηκε, βρέθηκες κοντά σε παιδιά (και όχι μόνο) που σε είχαν ανάγκη ή ήθελαν απλά να σε γνωρίσουν. Είτε μέσω του Make a Wish (με αποκορύφωμα τη γνωριμία με τη μικρή μας πριγκίπισσα Έλενα από την Κρήτη), είτε μέσω των Ηρώων της Digea, είτε μέσω συμμετοχής σε φιλανθρωπικούς αγώνες ποδοσφαίρου… Δεν έλειψαν οι επισκέψεις σε νοσοκομεία, αλλά και στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Κύπρο, και η στήριξη των Μικρών Ηρώων και του Ιδρύματος Ελπίδα Κύπρου. Περισσότερο για το τελευταίο μιλήσατε οι ίδιοι (μαζί με τον κ. Λουκά Φουρλά) στην πρόσφατη συνέντευξή σας στο Τετ-α-Τετ.

Μεγάλο βήμα η ίδρυση του σωματίου “Φύλακας Άγγελος” μαζί με τους Αναστάσιο Ντούγκα και Ράνια Κωστάκη, το οποίο θα βρίσκεται δίπλα σε κακοποιημένα παιδιά… Με το καλό ευχόμαστε να ολοκληρωθεί άμεσα και να ξεκινήσει τη δράση του! 🙏

Και όλα αυτά είναι μόνο αυτά που γνωρίζουμε…υπάρχουν άλλα τόσα και πολύ περισσότερα που γίνονται μακριά από κάμερες κι έτσι πρέπει! Γιώργο, πραγματικά ό,τι και να πούμε είναι λίγο…ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα όσα προσφέρεις και να είσαι πάντα καλά και υγιής. Να συνεχίσεις να χαρίζεις πάντα χαμόγελα, κυρίως σε μικρά παιδιά. Χρόνια Πολλά μέσα από την καρδιά μας για τα 38α γενέθλιά σου και ό,τι καλύτερο ευχόμαστε!

Κλείνοντας, αυτή τη χρονιά ευχόμαστε να μπορέσεις να βρεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, αφού αυτό επιθυμείς και έχεις σαν στόχο για το 2020. Αναμένουμε να μάθουμε τα επόμενα βήματά σου και κυρίως το επίσημο “άνοιγμα” του σωματείου “Φύλακας Άγγελος”! Εμείς, όπως πάντα, θα είμαστε εδώ για όλα, να σε στηρίζουμε όσο μπορούμε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Βάσω για ακόμη μια φορά, για τη βοήθειά της στη δημιουργία του βίντεο! ♥

Με απέραντη αγάπη,
η διαχειριστική ομάδα της GA News ♥

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.