[Κάποιες από τις] αγαπημένες μας φωτογραφίες του Γιώργου Αγγελόπουλου

Στα πλαίσια του “παιχνιδιού” των αγαπημένων φωτογραφιών, είπαμε να διαλέξουμε κι εμείς τρεις από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες του Γιώργου.

Η επιλογή σίγουρα δεν ήταν εύκολη…άπειρες οι φωτογραφίες που είναι γεμάτες ομορφιά ψυχής και η τελική μας επιλογή σίγουρα αποτυπώνει αυτό το μεγαλείο ψυχής του Γιώργου. Ένα μεγαλείο το οποίο προσφέρει απλόχερα σε πολλά παιδιά, τα οποία το μόνο που ζητάνε είναι μια αγκαλιά.

Η αγάπη, η καλοσύνη, η δοτικότητα, μια απλή αγκαλιά, ένα χαμόγελο….η ειλικρίνεια με την οποία τα προσφέρει όλα αυτά, αποτυπώνεται στα μάτια του… Ένα βλέμμα αρκεί για να καταλάβεις πως ό,τι κάνει, το κάνει μέσα από την ψυχή του και όχι επειδή “πρέπει” ή επειδή νιώθει “υποχρεωμένος”. Όποτε κάποιο παιδί τον αναζήτησε και μπορούσε, βρέθηκε κοντά του. Και πολλές φορές ακόμη κι αν δεν μπορούσε, έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει.

Και όπως κι ο ίδιος είπε, μπορεί να μην κατάφερε να γίνει παιδίατρος όπως ήταν το όνειρό του για να μπορεί να βρίσκεται δίπλα σε παιδιά ώστε να τα στηρίζει, αλλά η ζωή τα έφερε με τέτοιο τρόπο ώστε σήμερα, όχι ως γιατρός, να μπορέσει να βρίσκεται δίπλα τους και να είναι ένα πραγματικό στήριγμα για αυτά.

❤ …και αυτή είναι μόνο η μία πλευρά του… ❤

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.