Τι να μας ετοιμάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Χθες ο Γιώργος ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου βρίσκεται στο εργαστήρι των αδελφών Αλαχούζων. Ο λόγος που βρέθηκε εκεί; Η δημιουργία ενός εκμαγείου του προσώπου του χωρίς όμως κάποια διευκρίνηση για τον σκοπό αυτής της δημιουργίας. Ο ίδιος απλά χρησιμοποίησε τη φράση “Face/Off” στην ανάρτησή του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο αυτό κυκλοφόρησε σε όλα τα sites και από χθες διαβάσαμε πολλά σενάρια για το περί τίνος πρόκειται (τουλάχιστον 4 σενάρια μας έρχονται στο μυαλό). Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι, είτε από τον Γιώργο είτε από κάποιον από τους συνεργάτες που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη δουλειά. Coming soon…

Λίγα λόγια για τους αδελφούς Αλαχούζους, Γιώργο & Αργύρη (Ρούλη):
Τα αδέλφια Αλαχούζος γεννήθηκαν στην Αυστραλία και είναι καλλιτέχνες ειδικών εφέ και make up artists, οι οποίοι διατηρούν εργαστήριο στου Ζωγράφου. Έχουν εργαστεί σε σειρά ταινιών και σειρών και όχι μόνο, μεταξύ των οποίων η τηλεοπτική σειρά του Mega, Το Νησί, η ταινία Έτερος Εγώ, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, αλλά και η τελευταία ταινία του Χάρι Πότερ, Οι Κλήροι του Θανάτου.
Βραβεύτηκαν στο Φεστιβάλ της Φλόριντα για το έργο τους στους λυκανθρώπους της ανεξάρτητης αμερικανικής ταινίας Wolf Moon.
Περισσότερα για τα αδέλφια, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.