Η guest εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά “Το σόι σου” – 13 Μαΐου 2019 [BINTEO]

Στο αποψινό επεισόδιο της κωμικής τηλεοπτικής σειράς “Το σόι σου” που προβάλλεται στον Alpha συμμετείχε ως guest ο Γιώργος, υποδυόμενος τον εαυτό του. Τίτλος του επεισοδίου “Alter ego” και η εμφάνισή του έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στην οικογένεια Χαμπέα.

Η Μπέλα βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικό κανάλι ώστε να μεταφερθεί το βιβλίο της στην οθόνη κι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και ο γνωστός Ντάνος από το Survivor. Η οικειότητα που έχει όμως η Μπέλα με τον Ντάνο οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα και η οικογένειά της πιστεύει πως οι δυο τους έχουν δεσμό. Ακούγοντας τη Μπέλα όμως να μιλάει υποτιμητικά για τη σχέση της και πως σκέφτεται να χωρίσει, νομίζοντας πως μιλάει για τον Ντάνο, προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη γιατί θέλουν να τον κάνουν γαμπρό. Όλη αυτή η παρεξήγηση σχεδόν διαλύει την επικείμενη επαγγελματική σχέση Μπέλας-Ντάνου. Κι αν αυτή η σχέση τελικά διασώζεται, η προσωπική σχέση της Μπέλας με τον σύντροφό της δεν έχει την ίδια τύχη.

Το σενάριο του επεισοδίου έγραψε η Δήμητρα Τσόλκα ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Σταμάτη Πατρώνη.

Δείτε παρακάτω τις επίσημες φωτογραφίες από τα γυρίσματα καθώς τις σκηνές του Γιώργου από το επεισόδιο. Ένα επεισόδιο όμως που αξίζει να δείτε ολόκληρο στο web TV της σειράς στη σελίδα του Alpha.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.