Σκηνές Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” – Επεισόδια 241-242 & 243-244 (Β’ Κύκλος)

Επεισόδια 241-242: Η Όλγα συνεχίζει τα παράπονα και τη ζήλια προς τον Στέφανο, ειδικά όταν μαθαίνει πως τη μέρα που είχαν τσακωθεί, εκείνος είχε πάει να φάει πίτσα με τη Νίκη, χωρίς να της το έχει αναφέρει αργότερα. Ο Στέφανος τη διαβεβαιώνει για ακόμα μια φορά πως δεν τρέχει τίποτα, ενώ αργότερα όταν η Νίκη προσπαθεί να του ζητήσει να ξαναπάνε για φαγητό, εκείνος την απορρίπτει ευγενικά κάνοντάς την να καταλάβει πως δεν ενδιαφέρεται.

Επεισόδια 243-244: Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, η Νικόλ τηλεφωνεί στον Στέφανο ζητώντας τη βοήθειά του, αλλά εκείνος τη γειώνει, κάτι το οποίο στη συνέχεια μετανιώνει καθώς ως άνθρωπος δεν είναι συνηθισμένος να μην παραστέκεται σε κάποιον που τον έχει ανάγκη σε ανθρώπινο επίπεδο. Στο μεταξύ, η Όλγα, θέλοντας να καθησυχάσει τις ανησυχίες της πως ο Στέφανος την απατά, αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να δει αν συναντιέται με τη Νίκη κρυφά ή με κάποια άλλη. Ακολουθώντας τον όμως λιποθυμά στο δρόμο, με αποτέλεσμα ο Στέφανος να καταλάβει τι έκανε και – μετά την πρώτη ανησυχία και βλέποντας πως όλα είναι καλά – αρχίζει να την πειράζει.

Δείτε παρακάτω όλες τις σκηνές του Γιώργου από τα επεισόδια της Τρίτης και της Τετάρτης καθώς και το τρέιλερ του αποψινού.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.