Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο “Detox Weekend” του Body in Balance το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου 2019

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 11-12 Μαΐου, ο Γιώργος θα βρεθεί στο Dolce Athens Attica Riviera στη Βραυρώνα για το “Detox Weekend” του Body in Balance, όπου θα μιλήσει για τεχνικές παρακίνησης και για την αντιμετώπιση δυσκολιών μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες. Η ομιλία του Γιώργου θα γίνει από την Κυριακή τις 11:30πμ – 1:30μμ.

Στο Detox Weekend θα συμμετέχουν επίσης η Κατερίνα Βούλγαρη (Χορός – Άσκηση), η Κάθυ Κιζίτο (Ηχοθεραπεία και Σπειροειδής Κίνηση), Ιφιγένεια Τσαντίλη (Ηχοθεραπεία και Σπειροειδής κίνηση), Γιώργος Τσιγκουνάκης και Γιώργος Κρίτσας (Capoeira τεχνική) και Banzo de Senzala (Ακαδημία Capoeira).

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για να συμμετέχετε στο Detox Weekend στο τηλέφωνο 2294071000 ή στο e-mail: reservations@dolceatticariviera.com.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Body in Balance ή τηλεφωνήστε στο 6946704777. Οι ώρες και η μέρα του κάθε ομιλητή φαίνεται και στο τρέιλερ της εκδήλωσης στο παρακάτω βίντεο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος είχε συμμετάσχει και ο ίδιος σε μια παρόμοια εκδήλωση τον Μάρτιο, ενώ είχε παραχωρήσει και συνέντευξη στην Ιφιγένεια Τσαντίλη, δημοσιογράφο και υπεύθυνη του προγράμματος Body in Balance.

Ενημέρωση: Παραθέτουμε μερικές ακόμα λεπτομέρειες συγκεκριμένα για τη συμμετοχή του Γιώργου στο event, ενώ μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερα στο Body in Balance.

Το θέμα της ομιλίας θα είναι “Αντιμετωπίζοντας δύσκολες στιγμές” και ο Γιώργος θα παρουσιάσει τα 7 βήματα που χρειάζονται για να αξιολογήσει κάποιος την κάθε κατάσταση και να πετύχει ενάντια σε όλες τις πιθανότητες ακόμα κι όταν η επιτυχία φαίνεται αδύνατη
1. Αξιολόγηση απρόσμενης κατάστασης
2. Τα όπλα στη φαρέτρα μου
3. Μελέτη επιλογών
4. Αισιόδοξη οπτική της πιθανής εξέλιξης της κατάστασης
5. Πίστη στο όνειρο και αμετακίνητη πίστη ότι αυτό που φαίνεται αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό
6. Ξεκάθαρος στόχος
7. Αρχές και αξίες καθορίζουν το τι κάνω και τι δεν κάνω

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο Γιώργος θα παρουσιάσει το βιβλίο του στο κοινό. Παρούσα στο συνέδριο θα είναι και η συγγραφέας του βιβλίου Αυγή Σαββίδου.

Εκτός από ομιλητής, ο Γιώργος, το Σάββατο θα πάρει μέρος και στα υπόλοιπα σεμινάρια ως προσκεκλημένος. Η ομιλία του Γιώργου είναι δωρεάν, ενώ τα υπόλοιπα σεμινάρια έχουν μια συμβολική τιμή.

Πρόσβαση στο ξενοδοχείο: Από τη στάση μέτρο Νομισματοκοπείο, περνάει το λεωφορείο 304 το οποίο φτάνει ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο.

Μπορείτε να ακολουθήσετε το Body in Balance σε Facebook & Instagram για τακτική ενημέρωση σχετικά με τα σεμινάρια που διοργανώνονται. Παρακάτω προσθέσαμε επίσης τα banner με τη συμμετοχή του Γιώργου καθώς και φωτογραφίες από την παρουσία του στα βιωματικά σεμινάρια του Body in Balance τον Μάρτιο του 2019.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.