Η παρέμβαση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην ημερίδα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο – 22 Μαρτίου 2019

Μια πολύ όμορφη ημερίδα έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα τα Reality & Talent shows και τις κοινωνικές και οικονομικές συνιστώσες αυτών. Εκεί βρέθηκαν καλεσμένοι και παίκτες από διάφορα reality οι οποίοι μίλησαν για την εμπειρία τους στο παιχνίδι που έλαβε ο καθένας μέρος.

Έτσι, ο Γιώργος μίλησε για τη δική του εμπειρία στο Survivor και έθιξε κάποια πολύ σημαντικά σημεία σχετικά με το παιχνίδι και την πραγματική ζωή έξω από αυτό. Παρακάτω ξεχωρίζουμε δύο από αυτά τα σημεία:

Δε με ενδιέφερε να αλλάξω τον εαυτό μου για να κερδίσω,
με ενδιέφερε να κερδίσω ως αυτός ο άνθρωπος που ήμουν,
ίσως και να βελτιωθώ γιατί κανείς δεν είναι τέλειος

Το πιο σημαντικό πράγμα που έπρεπε να διαχειριστώ
δεν ήταν ο εαυτός μου εκεί μέσα, αλλά το μετά του παιχνιδιού […]
αν συμμετάσχετε ποτέ σε reality προσέξτε το μετά
να μην έχει μεγάλη απόσταση από το πριν σας

Επίσης του τέθηκε και μια ερώτηση: “Σε πολύ δύσκολες συνθήκες επιβίωσης, αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου;” Η απάντησή του καθώς και όλη η ομιλία του Γιώργου στο παρακάτω βίντεο.

Υ.Γ. Στο τέλος της ημερίδας τέθηκαν ερωτήσεις, σε κάποιες από τις οποίες απάντησε και ο Γιώργος. Θα ανεβάσουμε κι αυτό το κομμάτι της ημερίδας όσο πιο σύντομα γίνεται. Δυστυχώς στην πρώτη του απάντηση η μετάδοση “κόλλησε”. Ελπίζουμε να αναρτηθεί κάπου ολόκληρη ώστε να μπορέσουμε να την αναρτήσουμε κι εδώ.

Ενημέρωση: Ένα δεύτερο βίντεο με το κομμάτι του Q&A προστέθηκε παρακάτω. Η πρώτη ερώτηση-απάντηση για το γιατί αποφάσισε να ακολουθήσει την υποκριτική μετά το Survivor δυστυχώς δεν υπάρχει (για την ώρα ελπίζουμε). Οι επόμενες δύο ερωτήσεις αφορούν το αν τα reality είναι μονόδρομος και τα πρότυπα που δημιουργούν αυτά τα παιχνίδια. Δείτε τι απάντησε σε αυτά τα δύο ερωτήματα ο Γιώργος στο δεύτερο βίντεο.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.