Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμμετέχει σε ημερίδα του Πάντειου Πανεπιστημίου

Ο σύλλογος πτυχιούχων του Παντείου Πανεπιστημίου “Ο Αριστοτέλης” και το διεθνές ίδρυμα Giuseppe Sciacca σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο διοργανώνουν μια ημερίδα με θέμα: Talent & Reality Shows και τις κοινωνικές και οικονομικές συνιστώσες αυτών.

Στην ημερίδα θα τοποθετηθούν επί του θέματος οι καθηγήτριες Δρ. Ιωάννα Βώβου και Δρ. Λίζα Τσαλίκη του Πάντειου και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου αντίστοιχα, καθώς και η επιστημονική συνεργάτιδα του Καποδιστριακού και Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Δρ. Δέσποινα Χρονάκη.

Ανάμεσα στους παίκτες που συμμετείχαν σε κάποιο show και θα παρέμβουν στην ημερίδα βρίσκεται και ο Γιώργος, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε είχε λάβει μέρος στο Survivor 2017, από το οποίο βγήκε νικητής.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 17:30, στην αίθουσα Σάκη Καράγιωργα ΙΙ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Στην παρακάτω αφίσα μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα θέματα που θα συζητηθούν, καθώς και όλους τους ομιλητές.

 

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.