Το ταξίδι του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Νέα Υόρκη: Τόνι Ρόμπινς, Ολυμπία Δουκάκη & Παραχώρηση συνέντευξης [ΦΩΤΟ & BINTEO]

Είναι ένα ταξίδι που προγραμματιζόταν για πάρα πολύ καιρό και κατάφερε να γίνει πραγματικότητα πριν από δύο εβδομάδες, όταν στις 4 Νοεμβρίου ο Γιώργος ταξίδεψε μαζί με τη συνεργάτιδά του στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει από κοντά τα σεμινάρια του Τόνι Ρόμπινς “Unleash the Power”.

Εκτός της συνάντησής του με τον Τόνι Ρόμπινς, όσο βρισκόταν στη Νέα Υόρκη παρευρέθηκε και στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Νέας Υόρκης, αλλά παραχώρησε και συνέντευξη στο New Greek TV.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες από την παραμονή του Γιώργου στη Νέα Υόρκη, καθώς και τα βίντεο που μοιράστηκε ο Γιώργος όσο βρισκόταν εκεί.

Τα βίντεο που μοιράστηκε ο Γιώργος κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη:

  • Τόνι Ρόμπινς – Unleash the Power Within

Το τριήμερο σεμινάριο “Unleash the Power Within” του Τόνι Ρόμπινς ήταν και ο βασικός λόγος της επίσκεψης του Γιώργου στην Αμερική. Ο ίδιος είχε την ευκαιρία όχι μόνο να παρακολουθήσει, αλλά και να γνωρίσει τον Ρόμπινς από κοντά και να συνομιλήσει μαζί του. Στο Instagram του ο Γιώργος δήλωσε πως αυτές οι τρεις μέρες του άλλαξαν τη ζωή και πως ο Ρόμπινς ήταν καθηλωτικός. Στα σεμινάρια βρέθηκε και η ηθοποιός του Hollywood, Μέλανι Γκρίφιθ, με την οποία ο Γιώργος δε δίστασε να βγάλει και να μοιραστεί μια σέλφι.

  • Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Νέας Υόρκης – Πρεμιέρα “Olympia”

Στις 11 Νοεμβρίου, ήταν η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Olympia” στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Νέας Υόρκης, του οποίου το θέμα αφορούσε τη ζωή και την προσφορά της Ελληνοαμερικανίδας βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Ολυμπίας Δουκάκη.

Ο Γιώργος, με ανάρτησή του στο Instagram, είπε πως ήταν μεγάλη του τιμή που μπόρεσε να γνωρίσει από κοντά την κ.Δουκάκη και να παρευρεθεί στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθέτησε ο Χάρης Μαυρομιχάλης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του ντοκιμαντέρ εδώ.
Πηγή φωτογραφιών: Lou Aguilar – Flickr

  • Συνέντευξη στο New Greek TV

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο Γιώργος παραχώρησε συνέντευξη στην Άννα Σαριγιάννη για το New Greek TV, τον Ελληνικό σταθμό των ομογενών που εδρεύει στην Αστόρια. Σύμφωνα με τον φωτογράφο της συνέντευξης, Udor “όπου κι αν πήγαιναν ο κόσμος τον αναγνώριζε, έβγαζαν φωτογραφίες μαζί του και τον χαιρετούσαν από τα αμάξια τους”.

Δεν είναι γνωστό το πότε θα δημοσιευτεί η συνέντευξη, αλλά σίγουρα την αναμένουμε με μεγάλη αγωνία!

  • Διάφορα

Από το ταξίδι δεν έλειψαν οι βόλτες, συναντήσεις με φανς και γνωστούς/φίλους/συγγενείς, αλλά και μια απρόσμενη συνάντηση με τους πρώην μπασκετμπολίστες Σακίλ Ο’Νιλ και Τσαρλς Όκλεϊ. Τους δυο τους συνάντησε στα Tristar Studios τα οποία επισκέφτηκε ο Γιώργος και οι δυο τους έτυχε να βρίσκονται εκεί για κάποιο γύρισμα. Τις φωτογραφίες αυτές εξασφάλισε το περιοδικό ΟΚ!

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.