Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Κατερίνα Ζαρίφη στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου χωριού στο Γκάζι “Η επέλαση των ξωτικών”

Στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου χωριού στο Γκάζι, “Η επέλαση των ξωτικών”, θα βρεθεί ο Γιώργος μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη, όπου μαζί με όλους τους παρευρισκομένους θα βάλουν μπρος τις μηχανές του χωριού! Αν και έχουμε περισσότερο από ένα μήνα για την ημέρα των Χριστουγέννων, όλοι αρχίζουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα νωρίς αφού είναι μια γιορτή που όλοι αγαπάμε!

Το χωριό θα ανοίξει τις πύλες του στις 30 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2019, στο χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι, Πειραιώς 100! Μην το χάσετε!

View this post on Instagram

Δεν γίνεται να κάνουμε Ξωτικοπάρτυ και να μην καλέσουμε τον Ντάνο (@official_danos_ga) και την Κατερίνα Ζαρίφη (@zarifious)! Οι δύο λαμπεροί παρουσιαστές θα βρίσκονται στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στο Γκάζι "Η Επέλαση των Ξωτικών" για να βάλουμε όλοι μαζί μπρος τις μηχανές του Χωριού μας!🎄🎡🎠 . “Η επέλαση των ξωτικών” Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Γκάζι 🎅🏼 30/11/18 – 6/1/19, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 . #xmas2018 #EpelasiTonXotikon #CF2018 #christmasiscoming #ChristmasFactory #christmasmarket #christmastime #christmasinathens #christmasspirit #christmasmagic #christmaslights #christmasevent #athens #instadaily #photooftheday

A post shared by The Christmas Factory (@christmasfactory) on

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.