Σκηνές Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” – Επεισόδια 13-14 & 15-16 (Β’ Κύκλος)

Απόψε αναμένουμε με αγωνία το καινούριο διπλό επεισόδιο “Τατουάζ” για να κλείσει κι αυτή η εβδομάδα προβολής, με τις εξελίξεις να τρέχουν.
Δείτε παρακάτω τις σκηνές του Γιώργου από τα επεισόδια της Τρίτης και της Τετάρτης, καθώς και τα τρέιλερ αυτών.

13-14: Ο Στέφανος βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα όπου ξανασυναντιέται με την Αλκυόνη και την Ελπίδα για τελευταία φορά πριν ξαναγυρίσει στα Μετέωρα. Αυτή τη φορά βάζει κάποιον να τις παρακολουθήσει και μαθαίνει πού μένουν, ενώ υποψιάζεται έντονα πως η Ελπίδα έχει ξαναμπλέξει και φοβάται για την Αλκυόνη. Πίσω στις φυλακές Τρικάλων, επισκέπτεται για ακόμα μια φορά την Όλγα, η οποία αυτή τη φορά δέχεται να τον δει και να μιλήσει μαζί του.

15-16: Ο Στέφανος είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την Όλγα όπως μπορεί και θέλει να αρχίσει να ψάχνει το παρελθόν του Παντελή για να βρει όσα στοιχεία μπορεί, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο. Επίσης, κάνει ενέργειες για να βρεθεί μαζί με τον δικηγόρο της Όλγας στην εκπομπή μιας δημοσιογράφου, η οποία βγάζει προς τα έξω την άποψη της μιας μόνο πλευράς. Στο μεταξύ, η επικοινωνία με την Αλκυόνη συνεχίζεται, αλλά ο Στέφανος καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Κι αυτό ενώ η Ελπίδα λέει στην Αλκυόνη πως την απέλυσαν και θα πρέπει να βγουν πάλι στο δρόμο για να ζητιανέψουν.

  • Σκηνές
  • Τρέιλερ

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.