Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμμετέχει στην πρόκληση της UNICEF και της FIFA #LongestGoal

Με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που διεξάγεται αυτό το καλοκαίρι στη Ρωσία, η UNICEF συνεργάζεται με τη FIFA  και με σύνθημα: “Η αγάπη για το ποδόσφαιρο ξεπερνάει τα σύνορα. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με τα δικαιώματα των παιδιών μεταναστών και παιδιών προσφύγων“, δημιουργήθηκε η αλυσίδα #LongestGoal για την στήριξη της καμπάνιας της UNICEF για τα ξεριζωμένα από τις πατρίδες τους παιδιά.

Τα βήματα για να συμμετέχετε είναι απλά και εύκολα. Αρκεί να βιντεογραφήσετε τον εαυτό σας ή την παρέα σας να φωνάζει “Gooooal” για όσο περισσότερο μπορεί, στη συνέχεια να ανεβάσετε το βίντεο είτε στο Instagram είτε στο Twitter με το ταγκ #LongestGoal και ταυτόχρονα να προκαλέσετε φίλους και γνωστούς να συμμετέχουν κι αυτοί στην αλυσίδα κάνοντας και αυτούς ταγκ.

Ο Γιώργος, μαζί με παιδιά προσφύγων που βρίσκονται στη Σκιάθο, συμμετέχει και αυτός μαζί με πολλούς άλλους σε όλο τον κόσμο στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια. Όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε! Εσείς θα συμμετάσχετε; Το βίντεό σας μπορεί να μεταδοθεί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε διαφημιστικά σποτ σε όλο τον κόσμο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο-συμμετοχή του Γιώργου, το οποίο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την αλυσίδα #LongestGoal εδώ.
Για την καμπάνια της UNICEF για τα ξεριζωμένα παιδιά, μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.