Σκηνές Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” (επεισόδια 215-216 & 217-218) & Τρέιλερ τελευταίου

Τη Δευτέρα μπήκαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα “Τατουάζ” με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται αύριο, κάτι για το οποίο ανυπομονούμε μιας και όπως φαίνεται και από το τρέιλερ, θα έρθουν τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων!

Αν και με μια μικρή καθυστέρηση λόγω τεχνικών δυσκολιών, οι σκηνές του Γιώργου από τα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης ανέβηκαν και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω όπως και το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου. Ραντεβού αύριο με το φινάλε του πρώτου κύκλου! 🙂

Επεισόδιο Δευτέρας: Ο Στέφανος συζητάει με την Όλγα και συμφωνούν πως θα πρέπει να πάνε στον Βόλο για να γνωρίσει και η Όλγα αλλά και η Αλκυόνη τον θείο του Στέφανου. Στο μεταξύ, ο άντρας που παρακολουθούσε το σπίτι του Στέφανου πριν λίγο καιρό, συνεχίζει να το κάνει. Ο Στέφανος τον βλέπει αλλά όταν βγαίνει έξω για να τον βρει, εκείνος έχει εξαφανιστεί.

 

Επεισόδιο Τρίτης & Τρέιλερ τελευταίου επεισοδίου: Ο Στέφανος κανονίζει την επίσκεψη στον Βόλο όπου θα γνωρίσουν η Όλγα και η Αλκυόνη τον θείο του και της το ανακοινώνει, ενώ μετά τον Βόλο σχεδιάζουν να πάνε και στην Αίγινα για διακοπές. Η μικρή Λήδα, σε μια βόλτα στο πάρκο με την Όλγα και τον Στέφανο, ρωτάει τον Στέφανο αν θα παντρευτεί τη μαμά της, φέρνοντας και τους δύο σε αμηχανία.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.