Την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο θα γίνει η 15η απονομή των βραβείων Mad και ανάμεσα στους απονεμητές θα βρίσκεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Στην εκπομπή “Επιτέλους ΣΚ”, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε κάποιους από τους απονεμητές, μέσα στους οποίους εκτός από τον Γιώργο περιλαμβάνονται και οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ανδρέας Γεωργίου, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μαρία Μπεκατώρου και πολλοί άλλοι. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.
Η απονομή θα μεταδοθεί από τον Alpha TV, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι όπως κάθε χρονιά ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ μπορείτε να δείτε ποιοι τραγουδιστές θα ανέβουν στη σκηνή ερμηνεύοντας κομμάτια δικά τους ή άλλων ερμηνευτών εδώ.
Για συνεχή ενημέρωση μπορείτε να ακολουθήσετε την επίσημη σελίδα των βραβείων στο Facebook.