Σκηνές Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” (επεισόδια 189-190) & Τρέιλερ επόμενου επεισοδίου

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με ένα πολύ όμορφο επεισόδιο “Τατουάζ” και με αρκετές εξελίξεις στην ιστορία του Στέφανου. Τόσο στα προσωπικά όσο και με τη μικρή Αλκυόνη!

Στον απόηχο της παρολίγον απαγωγής της μικρής Αλκυόνης, ο Στέφανος παραδίδει ένα από τα βασικότερα μαθήματα που πρέπει να δώσει ένας γονιός στο παιδί του. Η Όλγα του ανακοινώνει ότι θα πρέπει να επιστρέψει πια στο σπίτι της, αφού ο Σάκης φαίνεται να έχει μετανιώσει για αυτά που είπε και δεν αποτελεί πια απειλή, ενώ ο Στέφανος της λέει ότι νιώθει άσχημα για αυτό που έκανε, μιας και ο αδελφός του δεν πρόκειται να επιστρέψει.
Στο μεταξύ, στη Νικόλ δεν αρέσει καθόλου αυτή η συγκατοίκηση Στέφανου-Όλγας και αρχίζει να δείχνει ότι ζηλεύει, ενώ φτάνει και στα Μετέωρα για να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με την Όλγα. Η Όλγα μετά από αυτό, φεύγει οριστικά από το σπίτι του Στέφανου, χωρίς όμως να του λέει για τη συνάντησή της με τη Νικόλ. Η Νικόλ κάνει έκπληξη στον Στέφανο.
Στη συνέχεια, ο Άλεξ αναγνωρίζει την Αλκυόνη ανάμεσα στις φωτογραφίες που του δείχνει η Τατιάνα σχετικά με το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και ενημερώνει άμεσα τον Στέφανο, αφού ανησυχεί και ο ίδιος για τη Λήδα. Ο Στέφανος αναστατωμένος ενημερώνει την Όλγα και έτσι επιστρέφει μαζί με τη Λήδα άμεσα στο σπίτι του, για να μένουν όλοι μαζί για λόγους ασφάλειας.

Δείτε όλες τις σκηνές του Γιώργου από το αποψινό επεισόδιο καθώς και το τρέιλερ του επόμενου παρακάτω.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.