Σκηνές Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” (επεισόδια 169-170) & Τρέιλερ επόμενου επεισοδίου

Άλλο ένα επεισόδιο ολοκληρώθηκε απόψε και…μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια αποζημίωση για τα τελευταία επεισόδια όπου δεν βλέπαμε τόσο συχνά τον Γιώργο!

Μετά την Όλγα και τη Νικόλ, σειρά είχε η Αλκυόνη για να της πει ο Στέφανος πώς το πραγματικό του όνομα είναι Αναστασίου και όχι Λαμπίρης, αλλά δεν μπορούσε να της πει όλες τις λεπτομέρειες του γιατί είπε ψέματα. Σε μια συζήτηση με την Όλγα, ο Στέφανος της λέει ότι περιμένει αντίποινα από τον Σάκη, αλλά δεν φοβάται. Ο Στέφανος βοηθάει επίσης τον Άλεξ όταν οι άντρες του στρατηγού του επιτίθενται έξω από το ξενοδοχείο, για να μην συναντηθεί με την Άννα.
Το αποκορύφωμα του επεισοδίου για εμάς, και ίσως για όλους, ήταν η ολοκλήρωση της σχέσης Στέφανου και Νικόλ στο ξενοδοχείο που μένει η δεύτερη στα Μετέωρα, αν και ο Στέφανος νιώθει περίεργα που η Νικόλ μένει ακόμα με τον Ιωσήφ. Εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι η σχέση και ο γάμος της με τον Ιωσήφ έχει τελειώσει οριστικά.

Δείτε παρακάτω όλες τις σκηνές του Γιώργου από το αποψινό επεισόδιο καθώς και το τρέιλερ του επόμενου, το οποίο θα προβληθεί την Πέμπτη.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.