Η συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο περιοδικό You

Σήμερα κυκλοφόρησε η συνέντευξη του Γιώργου που έδωσε στην Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You, όπου μιλάει για τη συμμετοχή του στο “Τατουάζ”, τις αρνητικές κριτικές, το αν παρακολουθεί το φετινό “Survivor”, τα προσωπικά του, την υποκριτική, την πολιτική και πολλά άλλα.

Η φωτογράφιση που συνοδεύει τη συνέντευξη έγινε στο Athens G Center by Thodoris Iliadis από την Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, λίγο πριν αναχωρήσει ο Γιώργος για τις διακοπές του Πάσχα στη Σκιάθο.

Μπορείτε να διαβάσετε αποσπάσματα της συνέντευξης και να δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω. Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την βρείτε στο περιοδικό You που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα.

Τι σου λέει ο κόσμος για το “Τατουάζ”;
Πολλοί με φωνάζουν “Στέφανο”, και μου αρέσει. Σίγουρα είναι περίεργο για μένα να μπω σε έναν ρόλο και στη ζωή ενός άλλου. είναι όμως πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Ετοιμάζεις βιβλίο με θέμα τη ζωή σου…
Αφορά τη ζωή μου, αλλά δεν είναι απλά η βιογραφία μου. Μιλάω για κάποια γεγονότα τα οποία έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο και με έκαναν τον άνθρωποι που είμαι σήμερα, όπως με είδε ο κόσμος στο “Survivor”. Πολλά από αυτά συνδέονται μάλιστα με τις ομιλίες μου σε εταιρικά συνέδρια, τα οποία είναι παρακινητικού χαρακτήρα. Αναφέρομαι σε κάποια περιστατικά, έχοντας σκοπό να μοιραστώ εμπειρίες από τη ζωή μου με ανθρώπους δείχνοντάς τους ότι όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και όλοι έχουμε τη δύναμη μέσα μας να τις ξεπεράσουμε.
Υπάρχουν πράγματα για σένα που δε γνωρίζουμε;
Δεν ξέρω τι ξέρετε. Κάποια απ’αυτά δεν έχουν ειπωθεί από μένα, κι αυτά που είπα εγώ ήταν αποσπασματικά. Το βιβλίο έχει άλλη μονιμότητα, και τα περιστατικά που αφηγούμαι στο βιβλίο συνδέονται με τη φιλοσοφία της ζωής μου, πράγματα που πρεσβεύω στην καθημερινότητά μου και στα οποία χρωστώ τη δύναμή μου.

Δεν λείπει ο έρωτας από τη ζωή σου;
Ο έρωτας είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο, θεωρώ ευλογία να τον ζεις. Μέσα όμως από την επανένταξή μου στην κοινωνία μετά το παιχνίδι, ζω μία κατάσταση η οποία δεν είναι και τόσο συνηθισμένη για μένα τουλάχιστον, ούτε υπάρχει οδηγός για να την αντιμετωπίσω, θέλω τον χρόνο μου για να πάρω κάποιες αποφάσεις. Δεν μου απομένει πολύς χρόνος για τα προσωπικά μου όπως πριν, αλλά είναι φυσιολογικό, και επειδή έχω αφοσιωθεί 100% σε μία πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής μου δεν μένω αρκετά σε έναν χώρο για να ερωτευτώ.
Καμία γυναίκα δεν θα μπορούσε να αντέξει το επαγγελματικό πρόγραμμα που έχεις…
Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία γυναίκα, οι γυναίκες είναι πολύ ικανές. Μία έξυπνη καταλαβαίνει . Εξαρτάται βέβαια και από τη συμπεριφορά του άντρα, αλλά δεν θα αποκλείσω ότι υπάρχουν έξω πολλές γυναίκες που θα μπορέσουν να με κατανοήσουν.
Ωραία να μιλάμε υποθετικά, αλλά μπορείς να ζήσεις με κάποιον που είναι συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι;
Συμφωνώ, είναι πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για να ερωτευτώ, όμως όχι ακατόρθωτο.

Ξέρω ότι είσαι θρήσκος… Σε κάποιες δύσκολες στιγμές της ζωής σου αμφισβήτησες τον Θεό;
Σίγουρα στη ζωή μου υπάρχουν κάποια γεγονότα που θεώρησα άδικα όταν συνέβησαν και πολλές φορές όταν περνάμε δυσκολίες το μυαλό γυρίζει και κάνει διάφορες άσχημες σκέψεις… Ναι, υπήρξαν φορές που αισθάνθηκα να μην υπάρχει τίποτα γύρω μου, καμία προστασία, αλλά την πίστη μου δεν την έχασα ποτέ.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.