Νέα συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί

Σε μια συνέντευξη για το περιοδικό You φωτογραφήθηκε ο Γιώργος λίγο πριν το Πάσχα στο Athens G Center by Thodoris Iliadis. Η συνέντευξη δόθηκε στην Τζώρτζια Συρίχα και η φωτογράφιση έγινε από την Ελεάννα Κουρκουλοπούλου.

Μπορεί να έχεις την εικόνα του καλού παιδιού, αλλά θεωρώ ότι έχεις απίστευτη σκληρότητα μέσα σου και λες πεισματικά «ήρθα και θα μείνω»…
Όχι, δεν το έχω πάρει πατριωτικά. Ο χώρος αυτός είναι καινούργιος για μένα. Μπορεί να είμαι σκληρός σαν άνθρωπος, αλλά έχοντας τις εμπειρίες αυτές και βλέποντας να ασχολούνται με μένα για όλα, «ψήνομαι» ακόμα περισσότερο.

Είχες στυλίστα πριν απ’ το «Survivor»;
Δεν καβάλησα ξαφνικά καλάμι… Ο λόγος που έχω ενδυματολόγο την Έλενα Γεραρχάκη είναι γιατί είναι τέτοιες οι ανάγκες και τόσο συχνές οι μετακινήσεις που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθώ στις διάφορες εμφανίσεις που κάνω. Χρειάζομαι κάποιον ειδικό να μου λέει τη γνώμη του όταν καλούμαι να παρευρεθώ σε event. Οι κριτικές και τα σχόλια υπήρχαν πριν απ’ το «Survivor», δεν ξεφύτρωσαν ξαφνικά, ούτε γίνεται να «βαράς» έναν άνθρωπο που πήγε σε ένα παιχνίδι – δεν γεννήθηκε και δεν πέθανε μέσα σε αυτό. Το πραγματικό «Survivor» είναι έξω.

Μπορείτε να δείτε backstage από τη φωτογράφιση εδώ. Διαβάστε περισσότερα στο You Weekly αλλά και στο περιοδικό You που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.