Η συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο περιοδικό “ΤηλεΩρες”

Στη νέα του συνέντευξη για το περιοδικό “ΤηλεΩρες“, ο Γιώργος μιλάει για τη συμμετοχή του στο “Τατουάζ”, την υποκριτική και άλλα.

Η συνέντευξη δόθηκε στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα ενώ οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν του Γιώργου Καπλανίδη, οι οποίες έγιναν πριν καιρό για τις ανάγκες της σειράς και τον ρόλο του Γιώργου ως Στέφανος Λαμπίρης.

Παρακάτω μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης. Μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη στο περιοδικό “ΤηλεΩρες” που κυκλοφορεί.

Θες να επενδύσεις στην υποκριτική;
“Είναι κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της εμπειρίας που βιώνω τώρα στο “Τατουάζ”. Αν φανεί ότι υπάρχει προοπτική και κάποιο ταλέντο για να εξελιχθεί, θα το ήθελα πολύ.”
Θα έλεγες “ναι” σε μια θεατρική πρόταση;
“Δεν είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Έχω ήδη αρνηθεί δύο θεατρικές προτάσεις και, αν κάποια στιγμή πω το “ναι”, θα το κάνω μόνο όταν προηγηθεί κατάλληλη προσπάθεια.”

Βλέπεις “Survivor” φέτος;
“Όχι, δυστυχώς, δεν βλέπω γιατί δεν προλαβαίνω λόγω των πολλών υποχρεώσεων, αλλά όταν υπάρχει ο χρόνος να κάτσω στην τηλεόραση προτιμώ να δω τον Στέφανο Λαμπίρη στο “Τατουάζ” για να βελτιώσω κάποια σημεία που βλέπω εγώ ή να τα συζητήσω στη συνέχεια με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι.”
Γράφεται ότι σε δύο χρόνια θα γίνει το “All Star Survivor” με παίκτες από παλαιότερες σεζόν. Θα το σκεφτόσουν να συμμετάσχεις;
“Αν γίνει κάποια στιγμή και μου γίνει πρόταση, θα το σκεφτώ σοβαρά.”

Τι σχέδια κάνεις για το καλοκαίρι;
“Όταν δεν θα έχω γυρίσματα, θα επισκέπτομαι το νησί μου, τη Σκιάθο, και θα κάνω κάποια ταξίδια για να μιλήσω σε συνέδρια στα οποία έχω ήδη δεσμευτεί. Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να κυκλοφορήσει και το βιβλίο μου, το οποίο στηρίζει την πορεία μου ως motivational ομιλητή.”

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.