Σκηνές Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” (επεισόδια 157-158) & Τρέιλερ επόμενου επεισοδίου

Άλλο ένα επεισόδιο “Τατουάζ” με τις εξελίξεις να προχωράνε ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Ίσως με μια περισσότερη δόση κωμωδίας απόψε, μιας και η συνάντηση ανάμεσα σε Στέφανο και Ιωσήφ προκάλεσε αρκετό γέλιο…τουλάχιστον σε εμάς 🙂

Ο Ιωσήφ έφτασε στα Μετέωρα για να “γνωρίσει” από κοντά και να ζητήσει τον λόγο από τον άνθρωπο που έκλεψε την καρδιά της Νικόλ, οδηγώντας την στο να ζητήσει διαζύγιο. Ο Στέφανος του λέει ότι δε συνέβη κάτι μεταξύ εκείνου και της γυναίκας του, αν και του αρέσει πολύ. Μετά τη συνάντησή τους, ο Στέφανος ενημέρωσε τη Νικόλ για την επίσκεψη του Ιωσήφ, κάτι που την έκανε έξαλλη.
Η Όλγα ανησυχεί για αυτά που της είπε ο Στέφανος, ότι το πραγματικό του όνομα είναι Αναστασίου και όχι Λαμπίρης και ότι κάτι έχει συμβεί, το οποίο σχετίζεται με τον Σάκη. Είναι ξεκάθαρος μαζί της όμως ότι δεν μπορεί να της πει περισσότερα αυτή τη στιγμή και ότι θα προτιμούσε να μιλήσει πρώτα με τον ίδιο τον Σάκη.
Ο Στέφανος κατεβαίνει Αθήνα μαζί με τη μικρή Αλκυόνη για να ψάξει τη μητέρα της, Ελπίδα, η οποία το έχει σκάσει από το κέντρο αποτοξίνωσης και κανείς δεν ξέρει πού είνια. Στη μικρή δεν λέει την αλήθεια, αφού δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει.

Δείτε παρακάτω όλες τις σκηνές του Γιώργου από το αποψινό επεισόδιο καθώς και το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, το οποίο θα μεταδοθεί την Πέμπτη.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.