Δηλώσεις Γιώργου Αγγελόπουλου στο ροζ χαλί των βραβείων Madame Figaro “Γυναίκες της χρονιάς”

Όπως γνωρίζουμε, χθες βράδυ ο Γιώργος βρέθηκε στην 13η απονομή των βραβείων Madame Figaro “Γυναίκες της χρονιάς” που έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία. Κατά την άφιξή του στο χώρο, έκανε δηλώσεις από το ροζ χαλί στις κάμερες που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το γεγονός.

Μιλώντας στην κάμερα του “Όλα για σένα” ανέφερε τι πιστεύει ότι κρύβεται πίσω από μια επιτυχημένη γυναίκα, τι προσόντα πρέπει να έχει μια γυναίκα για να βραβευτεί, σε ποια γυναίκα θα έδινε αυτός βραβείο, για το αν έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του και άλλα.

Επίσης…στο τέλος κάνει μια αναφορά στο πρότζεκτ που ετοιμάζει με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, χωρίς να δίνει όμως λεπτομέρειες. Η Κωνσταντίνα με τη σειρά της είπε ότι ετοιμάζουν ένα μεγάλο επαγγελματικό πρότζεκτ, το οποίο θα δούμε τον Μάιο! Αναμένουμε 🙂

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή “Όλα για σένα” από τη συχνότητα του TV One. Για φωτογραφίες της βραδιάς μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ κι εδώ.

Ενημέρωση: Προστέθηκε παρακάτω και το απόσπασμα από τις δηλώσεις του Γιώργου στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”. Μιλάει για το τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να θεωρηθεί γυναίκα της χρονιάς, το Survivor αλλά και για το φινάλε του “Τατουάζ”, το οποίο λέει ότι θα είναι grand!

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.