Σκηνές Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ” (επεισόδια 155-156) & Τρέιλερ επόμενου επεισοδίου

Ένα επεισόδιο με αρκετές εξελίξεις στην ιστορία του Στέφανου παρακολουθήσαμε χθες βράδυ!

Η Αλέκα επιμένει να ξαναπροσπαθήσουν για τη σχέση τους αλλά ο Στέφανος της εξηγεί ότι ήδη το έχουν κάνει πολλές φορές και δεν υπάρχει λόγος να ξαναπροσπαθήσουν, ενώ η Νικόλ εξηγεί στον Στέφανο ότι έχει πια χωρίσει και επίσημα.
Ο Στέφανος αποφασίζει ότι θα ήθελε να μιλήσει με τον Σάκη έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει μαζί του γιατί βρίσκεται στα Μετέωρα. Πριν όμως το κάνει, ο Σάκης μαθαίνει το πραγματικό επώνυμο του Στέφανου – Αναστασίου – και ανακαλύπτει ότι είναι ο αδελφός του Δημήτρη. Σε flashback μαθαίνουμε ότι ο Δημήτρης είχε συμμετάσχει σε μια ληστεία και σε μια καταδίωξη και ανταλλαγή πυρών με τον Σάκη, εκείνος τραυματίστηκε και σκοτώθηκε. Στο μεταξύ ο Στέφανος συναντιέται με τους δύο άντρες που έκαναν τη ληστεία στο μαγαζί των Μετεώρων και άφησαν πίσω το όπλο του Σάκη, ευχαριστώντας τους για τη βοήθειά τους αποκαλύπτοντας έτσι ότι όντως η ληστεία ήταν στημένη για να μπλέξει ο Σάκης.
Ο Σάκης, αναστατωμένος με όσα έμαθε, γυρνάει στο σπίτι μεθυσμένος, με την Όλγα να καλεί για βοήθεια τον Στέφανο. Ο Στέφανος αποφασίζει ότι θέλει να μιλήσει και στην Όλγα για να της πει την αλήθεια.

Δείτε παρακάτω όλες τις σκηνές του Γιώργου από το χθεσινό επεισόδιο, καθώς και το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, το οποίο θα προβληθεί απόψε. Οι εξελίξεις και σε αυτό φαίνονται να είναι αρκετές!

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.