Η συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “TV Έθνος” – 18 Μαρτίου 2018

Στην καινούρια συνέντευξη που κυκλοφορεί σήμερα με το “TV Έθνος” και την εφημερίδα “Το Έθνος της Κυριακής”, ο Γιώργος μιλάει για το “Τατουάζ”, το “Survivor”, τα προσωπικά του και πολλά άλλα… Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει στο μέλλον το “Survivor”, λέγοντας όμως ότι αυτή την περίοδο έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha μέχρι και τον Ιούνιο του 2019. Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας και αν υπάρχει τότε μια πρόταση για το “Survivor” θα το σκεφτεί.

Διαβάστε παρακάτω μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης. Ολόκληρη μπορείτε να την βρείτε στο “Έθνος της Κυριακής”. Η συνέντευξη δόθηκε στον Αλέξη Μίχα.

Στον Άγιο Δομίνικο είχε αντιληφθεί πως οδεύεις προς τη νίκη του “Survivor”;
“Όχι. Προς το τέλος του παιχνιδιού μας είχαν πει πως σαν πρόγραμμα πηγαίνει πολύ καλά στην Ελλάδα. Αυτό όμως που έζησα όταν επέστρεψα και συνεχίζω να ζω δεν μπορούσα ούτε καν να το διανοηθώ. Σταδιακά αντιλήφθηκα πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα πράγματα. Πλέον με ξέρει σχεδόν όλος ο κόσμος. Και ο κόσμος είδε αυτό που πραγματικά είμαι. Δεν υποκρίνομαι πουθενά. Αυτό αργά ή γρήγορα φαίνεται. Χαίρομαι που είμαι αναγνωρίσιμος και συμπαθής από τον κόσμο.”
Φοβάσαι τη θεωρία της “κατάρας” των νικητών των ριάλιτι; Δηλαδή ότι για ένα χρονικό διάστημα απολαμβάνουν μεγάλη δημοφιλία και μετά εξαφανίζονται;
“Δεν υπάρχει κάποια κατάρα. αν δεν δεις συγκροτημένα οποιαδήποτε επιτυχία ή γενικά οτιδήποτε καλό έχεις και δεν δουλέψεις πάνω σε αυτό με μελλοντικό ορίζοντα, μειώνονται οι πιθανότητες συνέχισης της επιτυχίας. Η δημοφιλία και η αγάπη του κόσμου θα χάνονταν μόνο εάν δεν αντιλαμβανόμουν τι συμβαίνει, αν είχα υπεροπτικές συμπεριφορές ή αν θεωρούσα κάποιες καταστάσεις δεδομένες. Δεν λειτουργώ έτσι. Δεν σημαίνει ότι επειδή κέρδισα το “Survivor” στρώθηκε ο δρόμος με ροδοπέταλα. Πάντα θυμάμαι από πού ξεκίνησα και ξέρω ποιος είμαι.”

Υπήρξε μια σκληρή τοποθέτηση του Μέμου Μπεγνή. Έχεις να απαντήσεις κάτι;
“Όχι. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Δεν μου αρέσει αυτό που έκανε, για έναν λόγο: άσκησε κριτική σε κάποιον που δεν τον γνωρίζει. Εγώ λοιπόν δεν θα κάνω το ίδιο.”
Ως ηθοποιός πώς σου φαίνεται;
“Μου αρέσει ως τηλεθεατής, αλλά δεν είμαι ειδικός να κρίνω τη δουλειά του. Όσον αφορά στην τοποθέτηση του, το μόνο που θα πω είναι πως άλλοι ηθοποιοί, που έχουν πείρα όπως και εκείνος, προτίμησαν να μου δώσουν μαι συμβουλή παρά να κρίνουν το ξεκίνημά μου.”

Ερωτικές σκηνές έχεις γυρίσει;
“Όχι, και έχουμε πει ότι δεν θα κάνω. Τώρα, εάν υπάρξει ένα φιλί με μια ηρωίδα, δεν ξέρω τι να σου πω… Δεν μου έχει συμβεί ποτέ μπροστά στην κάμερα. Εάν κρίνει η σεναριογράφος πως πρέπει να δημιουργηθεί ως πλοκή, θα το σκεφτώ τότε.”
Μια πιο τολμηρή σκηνή δεν θα τη δοκίμαζες δηλαδή; Ημίγυμνος, για παράδειγμα, σε ένα κρεβάτι με μια συμπρωταγωνίστρια;
“Ημίγυμνο με έχει δει όλο το πανελλήνιο, με ένα σορτσάκι. Δεν είναι λοιπόν τολμηρή ερωτική σκηνή μια αγκαλιά με μια ηρωίδα. αν κάποια στιγμή το σενάριο πάει προς τα εκεί, θα ζυγίσω πολύ προσεκτικά το τι θα κάνω. Δεν είμαι άνθρωπος που, επειδή μπήκε στον χώρο της υποκριτικής, θα εκτεθεί στα πάντα χωρίς όρια.”

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.