Το ξέρουμε ότι το λέμε συχνά και μπορεί να γινόμαστε γραφικές, αλλά το αποψινό επεισόδιο ήταν ένα από τα ωραιότερα για τον χαρακτήρα του Γιώργου, Στέφανο. Απόψε πραγματικά απολαύσαμε έναν εξαίσιο Γιώργο, ο οποίος έβγαλε όλη του την τρυφερότητα που έχει και ο ίδιος – και όχι μόνο ως ρόλος – απέναντι στη μικρή του “ανιψιά”.
Ο Στέφανος, αφού ανακάλυψε πού βρισκόταν η Ελπίδα με τη μικρή Αλκυόνη, κατέβηκε Αθήνα για να τις βρει. Πλησιάζει την Ελπίδα και ρωτώντας την αν η Αλκυόνη είναι κόρη του Δημήτρη, επιβεβαιώνει τις υποψίες του ότι όντως είναι ανιψιά του. Πείθει την Ελπίδα να πάει για απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και μέχρι αυτή να γίνει καλά, θα αναλάβει εκείνος τη φροντίδα της μικρής. Αφού πλέον θα την έχει μαζί του, της αγοράζει ρούχα και ό,τι άλλο χρειάζεται και φεύγει για την Καλαμπάκα μαζί με την Αλκυόνη.
Δείτε παρακάτω όλες τις σκηνές του Γιώργου από το αποψινό επεισόδιο καθώς και το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, το οποίο θα προβληθεί αύριο.