Ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθ’οδόν για Καλαμπάκα – 12 Μαρτίου 2018 [Instagram Live VIDEO]

Ένα μεταμεσονύκτιο live βίντεο έκανε χθες ο Γιώργος όπου παρέα με τον φίλο του Άκη, βρίσκονταν καθ’οδόν για την Καλαμπάκα για τα γυρίσματα του “Τατουάζ”.

Στην αρχή του βίντεο, ο Γιώργος μιλάει για το “Τατουάζ” και το πόσο όμορφο είναι το κλίμα στα γυρίσματα. Η ομάδα είναι σαν οικογένεια και κάθε φορά ανυπομονεί να πάει στη δουλειά. Αναφέρεται και στο σενάριο των επόμενων επεισοδίων λέγοντας ότι είναι πολύ ενδιαφέρον, επαινώντας τη Βάνα Δημητρίου για την εξαιρετική δουλειά που κάνει.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, εξέφρασε την επιθυμία του να γνωρίσει όλους τους φανς ως ένα ευχαριστώ για όλα όσα κάνουν για εκείνον και ευχαρίστησε όλους για ακόμη μια φορά για τη συνεχή στήριξη προς το πρόσωπό του.
Σε ερώτηση αν θα βρίσκεται στο Madwalk την επόμενη Δευτέρα, απάντησε ότι αν βρίσκεται Αθήνα και δεν απουσιάζει λόγω γυρισμάτων και αν τον καλέσουν, θα πάει.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω…με πολλή μουσική αλλά και πάρα πολύ κέφι. Τόσο πολύ που στην πορεία αγνόησαν την οδηγία του GPS (αλλά και τα σχόλια των φανς ότι πάνε λάθος) και έχασαν την έξοδο… 😛

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Βασιλική που έσωσε το live και μας το έστειλε! ❤

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.