Συνέντευξη Γιώργου Αγγελόπουλου & Ελεονώρας Αντωνιάδου στον “Τηλεθεατή”

Σε μια κοινή συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” προχώρησαν ο Γιώργος και η συμπρωταγωνίστριά του από τη σειρά “Το Τατουάζ”, Ελεονώρα Αντωνιάδου, η οποία υποδύεται τη Νικόλ. Η συνέντευξη δόθηκε στη Χρύσα Παχούμη ενώ η φωτογράφιση έγινε από τον Γιώργο Καπλανίδη.

Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε τους δύο χαρακτήρες, Στέφανο και Νικόλ, να γνωρίζονται καλύτερα και να έρχονται πιο κοντά. Οι ίδιοι μιλούν για αυτό, όσα μπορούν να πουν, και εμείς αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια στις οθόνες μας.

Παρακάτω μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης. Μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη στον “Τηλεθεατή” που κυκλοφορεί.

Γιώργος:
Πώς χαρακτηρίζετε τον ήρωα που υποδύεστε;
“Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας. Πολυεπίπεδος. Κινείται στα άκρα της λογικής και του συναισθήματος”
Ο έρωτας κάνει εισβολή στην καρδιά του για τη Νικόλ;
“Μπορώ να αποκαλύψω ότι ο Στέφανος τρέφει συναισθήματα για τη Νικόλ. Ο πόθος, ο έρωτας και το αίσθημα της κατάκτησης ενεργοποιείται μέσα του και σύντομα θα το δείξει. Οι λεπτομέρειες στην οθόνη σας!”
Απολαμβάνετε το ντεμπούτο σας σε τηλεοπτική σειρά;
“Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Το γεγονός ότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και τους αρέσει το κάνει ακόμα πιο απολαυστικό και τους ευχαριστώ.”
Ποια είναι η εικόνα που έχετε για την απόλυτη ευτυχία;
“Να έχω την υγειά μου, κι εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ. Να διασκεδάζω με τη ζωή και να μην αφήνω τη ματαιότητά της να παίρνει διαστάσεις μέσα στη σκέψη και στο μυαλό μου.”

Ελεονώρα:
Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της Νικόλ;
“Είναι μία γυναίκα που έχει βυθιστεί στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θεωρεί ότι με τον ερχομό ενός παιδιού θα καλύψει το κενό που νιώθει μέσα της. Αν και είναι δυναμική και αποφασιστική τόσο στη δουλειά της όσο και στις φιλίες της, μέσα στο γάμος της έχει χάσει τον εαυτό της.”
Μετά το σερί των προβλημάτων που την έπνιξαν, μπαίνει ο έρωτας στη ζωή της;
“Δίνει αγάπη. Έχει κατανόηση για τους ανθρώπους που είναι γύρω της. Αυτό της επιστρέφεται με ένα μαγκό τρόπο. Γνωρίζει, λοιπόν, έναν άνθρωπο που φέρνει το φως στη ζωή της.”
Τι την ελκύει στον Στέφανο;
“Έχει ένα γήινο τρόπο σκέψης που τη συνεπαίρνει. Την προτρέπει να δει την ομορφιά της ζωής. Τη βάζει στη δική του καθημερινότητα που είναι περιπετειώδης και πολύ πιο συναρπαστική από τη ζωή που είχε μέχρι τώρα.”

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.