Νέα συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στον “Ελεύθερο Τύπο” της Κυριακής

Μια νέα όμορφη συνέντευξη στο ένθετο “TV Κους Κους” της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε ο Γιώργος.

Στη συνέντευξη μιλάει για το πώς είναι η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, το αν θα πάει σε σχολή υποκριτικής, πώς αντιμετωπίζει τις αρνητικές κριτικές, το Survivor 2 και άλλα.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα της συνέντευξης. Μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη στον Ελεύθερο Τύπο.

Πώς είναι η συνεργασία με τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου;
Είναι μία δεμένη ομάδα με απίστευτη χημεία. Η Βάνα με την πένα της καταφέρνει να δημιουργεί ήρωες μοναδικούς, μία πλοκή με ανατροπές, εντάσεις, σκηνές βγαλμένες από τις ζωές των ανθρώπων. Ο Ανδρέας, δε, είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος, που βοηθά τους πάντες, το συνεργείο, τους ηθοποιούς, εμένα που ακόμα δεν θεωρούμαι ηθοποιός (γέλια). Η αντιμετώπιση είναι τρομερή απέναντι στους συνεργάτες του. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, υπάρχει τέλειο κλίμα, παρά τα πολύωρα και απαιτητικά γυρίσματα.

Στα επικριτικά σχόλια και τις αρνητικές κριτικές πώς αντιδράς;
Κλείνω τα αφτιά μου και δουλεύω σκληρά. Προσπαθώ να ενημερώνομαι για τα πάντα, για τα καλά και για τα κακά σχόλια, όμως, έχω αποφασίσει τι είναι αυτό που θέλω να κάνω. Δεν μπορώ να αρέσω σε όλους, όλοι, από την άλλη, έχουν δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους, να εκφράσουν αυτό που σκέφτονται. Αυτό που θα ήθελα είναι οι έμπειροι του χώρου να με προσεγγίσουν για να με συμβουλεύσουν, να συμβουλεύουν ως έμπειροι έναν άνθρωπο άπειρο, που τώρα ξεκινάει κάπου. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Εκτιμώ περισσότερο όσους βγήκαν και είπαν: «Ας δούμε τι θα κάνει και μετά το συζητάμε». Εγώ χρειαζόμουν συμβουλές, βοήθεια, ξέρεις πόσοι με πήραν τηλέφωνο, πόσοι επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν τι πρέπει να κάνω… Ας μη βιαζόμαστε, λοιπόν, να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που είναι άπειρος σε κάτι.

Έχεις προσαρμοστεί με αυτό που αποκαλούμε lifestyle και showbiz;
Νομίζω ότι αυτά αφορούν στους celebrities, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που συνεχίζει να κάνει, συνήθως, αυτά που έκανε. Θέλω να πω ότι και σε θέατρο πήγαινα, πριν γίνω αναγνωρίσιμος, και έβγαινα, αλλά τότε δεν υπήρχαν κάμερες να με απαθανατίζουν. Σίγουρα, δεν είχα πάει σε fashion show, όπου καλέστηκα πρόσφατα, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι.

Τι είναι αυτό που σε γαληνεύει;
Δεν ξεχνάω το νησί μου, τη Σκιάθο, και τα ωραία του μέρη, εκεί άλλωστε μεγάλωσα. Την οικογένειά μου, τους καλούς μου φίλους που έχω αφήσει στο νησί γιατί μένουν εκεί. Έχω αποδεχτεί, όμως, αυτή την κατάσταση, ότι κάνω κάποια πράγματα και είμαι μακριά από το νησί. Προσπαθώ να εξελιχθώ επαγγελματικά, να κάνω ωραίες δουλειές και η δουλειά μου να αναγνωρίζεται από τον κόσμο! Θέλω να δίνω ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.