Όπως είχαμε αναφέρει το πρωί, ο Γιώργος παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλέραμα” που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα. Η συνέντευξη δόθηκε στην Αθηνά Ζαχαράκη και ο Γιώργος αναφέρεται κυρίως στη συμμετοχή του στη σειρά “Το Τατουάζ”.
Διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα της συνέντευξης. Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη βρείτε στο “Τηλέραμα” που κυκλοφορεί.
Για το αν είναι ηθοποιός αναφέρει: “[…] δεν έχω γίνει ηθοποιός. Αν έχω κάποια καλή πορεία έπειτα από 20 χρόνια, ίσως τότε να μπορούμε να πούμε πως είμαι ηθοποιός. Εάν πω κάτι τέτοιο τώρα, θα είναι σαν να προσβάλλω τους αληθινούς επαγγελματίες”
Σε πιθανές ερωτικές σκηνές στη σειρά αν του ζητηθεί ως ρόλος: “Ε, δεν είναι δα και πορνό (γελάει…). Ας ξεκινήσουμε όμως από τα πιο απλά και χαλαρά και ας μην προτρέχουμε στις ερωτικές σκηνές, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι τόσο ευγνώμων προς όλους για τη ζεστασιά, την υποδοχή και το αγκάλιασμά τους, που είμαι σίγουρος πως ό,τι κι αν προκύψει, θα το αντιμετωπίσουμε. Με έχουν κάνει να νιώσω πως δουλεύουμε μαζί ήδη 10 χρόνια!”
Για τις αρνητικές κριτικές κι αν τον έχουν στεναχωρέσει λέει: “Καθόλου! Άλλωστε από νωρίς στη ζωή μου έχω πάρει απόφαση πως δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους.Δεν κάνω πράγματα απερίσκεπτα, από την άλλη όμως εάν περίμενα να πάρω την άδεια από τους πάντες για το επόμενο βήμα μου, θα έμενα συνεχώς με σταυρωμένα τα χέρια. Σίγουρα η κίνηση αυτή είναι τολμηρή για τα δεδομένα μου, αλλά δεν είναι δα σαν να πέφτω από αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο. Στη ζωή μου έχω γενικώς τολμήσει πολλά. […] Δεν λέω πως δεν έχω πέσει και σε λάθη… Οι μόνοι όμως που δεν κάνουν λάθη είναι οι..πεθαμένοι και όσοι απλώς δεν κάνουν τίποτα!”
Φαίνεσαι “απόλυτος κύριος του εαυτού σου”, που δεν μπορεί κανείς να σε “χειριστεί” εύκολα.
“Ναι, δεν μπορεί κανείς να με χειριστεί εύκολα. Έχω φάει τα χαστούκια μου, έχω μάθει πολλά και με σκληρούς τρόπους. Όμως πέφτω για ύπνο με ήσυχη συνείδηση και ξυπνάω ήρεμος, κάτι που μου δίνει δικαίωμα να μην φοβάμαι να προχωρώ. Σέβομαι, αλλά δεν φοβάμαι“.