Ανδρέας Γεωργίου: “Ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου θα έχει θαλάσσιο σκι, ιππασία και κυνήγι”

Σε μια συνέντευξή του στο ένθετο “TV Έθνος”, ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για τη μετακίνησή του στον Alpha, το “Τατουάζ”, γιατί επέλεξε να μείνει πίσω από τις κάμερες φέτος και πολλά άλλα, ανάμεσά τους και την ένταξη του Γιώργου στη σειρά.

Παρακάτω τα αποσπάσματα της συνέντευξης όπου μιλάει για τον Γιώργο και τον ρόλο του ως Στέφανο. Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη βρείτε στο TV Έθνος που κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα “Το Έθνος της Κυριακής”.

Ένα από τα νέα πρόσωπα [στη σειρά “Τατουάζ”] είναι ο Ντάνος. Πώς έγινε η προσέγγιση για να μπει στη σειρά;
Κατ’αρχάς να σου πω ότι περιμέναμε θύελλα αντιδράσεων, γιατί είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί την επικαιρότητα. Η γνωριμία προέκυψε μέσω του Γιώργου Χρανιώτη, που συνεργαστήκαμε στο “Κόκκινο νυφικό” και είναι φίλος με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το έριξα, λοιπόν, εγώ ως ιδέα. Το σκέφθηκε αρκετά. Δεν θέλαμε να εκτεθώ ούτε εγώ ούτε αυτός. Κάναμε δοκιμαστικό. Μιλήσαμε για τον ρόλο και τη διαδικασία των γυρισμάτων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, σοβαρός και θα τα πάει πολύ καλά.

Υποδύεται τον Στέφανο Λαμπίρη.
Ναι, έναν ρόλο που δημιουργήθηκε πάνω στον Γιώργο για να είμαστε όλοι προστατευμένοι. Αυτό θα γινόταν και για τον οποιοδήποτε ηθοποιό που μόλις έχει τελειώσει τη σχολή και δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία. Για τον Γιώργο το πρώτο εμπόδιο που έφυγε αμέσως από τη μέση, ήταν η σχέση με τον φακό, επειδή έχει εμπειρία. Ο Αγγελόπουλος έχει την αμεσότητα που θέλει η τηλεόραση. Είναι, λοιπόν, ένας ήρωας που ξεκινά από τα Μετέωρα. Τα πρώτα πρόσωπα με τα οποία θα συναναστραφεί είναι η Όλγα και ο Σάκης. Δεν θα τον δούμε σε αναμενόμενα πράγματα. Δεν θα γυρνά ο Γιώργος στο “Τατουάζ” με μια πετσέτα. Ο ρόλος έχει και δύσκολα στοιχεία. Θαλάσσιο σκι, ιππασία και κυνήγι. Κρύβει, λοιπόν, ένα μυστικό που έχει να κάνει με την οικογένειά του. Και αυτό θα ανατρέψει τις ζωές κάποιων ηρώων.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.