Γιάννης Σπαλιάρας & Γιώργος Χρανιώτης μιλάνε για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ”

Στην παρουσίαση αρώματος του Γιάννη Σπαλιάρα που έγινε χθες στο κατάστημα Rouge στον Άγιο Δημήτριο βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκαν και οι δύο από τους δημοσιογράφους για την απόφαση του Γιώργου να συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά “Το Τατουάζ”.

Ο Γιάννης εξέφρασε απορία στο γιατί γίνονται αυτές οι αρνητικές κριτικές για κάτι τέτοιο, και πως όλα κρίνονται από το κοινό.
Ο Χρανιώτης επίσης είναι πολύ θετικός με αυτό το βήμα μιας και παραδέχεται ότι εκείνος ήταν από τους πρώτους που είπαν στον Γιώργο να το κάνει, διαχωρίζοντας όμως την τηλεόραση από το θέατρο. Πιστεύει ότι ο Γιώργος θα είναι πάρα πολύ καλός γιατί με όποια δουλειά καταπιάνεται δουλεύει πολύ και τα καταφέρνει. Θα ήθελε πάρα πολύ να τον δει να παίζει λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για να μπορέσει να του δώσει και κάποιες συμβουλές, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο Γιώργος επίσης ανέφερε ότι η θεατρική παράσταση “Η ώρα του διαβόλου” θα ανέβει και στην Αθήνα προς το τέλος Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου για 8-12 παραστάσεις, Δευτέρες και Τρίτες.

Δείτε όλα όσα είπαν για τον Γιώργο στο βίντεο παρακάτω, που μεταδόθηκε από την εκπομπή Happy Day.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.