Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο “ΕΔΩ Survivor” με την Ντορέττα Παπαδημητρίου – 26 Ιανουαρίου 2018

Στο “ΕΔΩ Survivor” βρέθηκε νωρίτερα ως ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ο Γιώργος όπου συζήτησε με την Ντορέττα για το φετινό Survivor και τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με το περσινό.

Διευκρίνισε στην αρχή ότι επί τούτου δεν παρακολουθεί το παιχνίδι κάθε μέρα επειδή νιώθει ότι είναι πολύ νωρίς από όταν τελείωσε το πρώτο και νιώθει πώς κάποιοι άλλοι βρίσκονται στον χώρο τους 😉

Μαζί με την Ντορέττα, σχολίασαν έναν έναν όλους τους νέους παίκτες τονίζοντας πολλές φορές ότι είναι πολύ νωρίς για να τους γνωρίσουμε. Επίσης, μιλώντας εκ πείρας, έγινε ανάλυση των αγωνισμάτων, της ζωής στην παραλία και άλλα.

Στο τέλος σχολίασε και την απόφασή του να ενταχθεί στην ομάδα του “Τατουάζ” και στο νέο αυτό ξεκίνημα. Δεν τον τρομάζει αυτό το νέα βήμα αλλά τον ιντριγκάρει και θέλει να το κάνει αξιοπρεπώς. Όπως έχουμε πει ξανά, απλά αναμένουμε να τον δούμε! 🙂 Σε άλλα σχέδια, ανέφερε τη συνεργασία με τη ΝΑΚ, το βιβλίο και το motivation speaking. Έδωσε και μια ιδέα που έχουν για τον τίτλο του βιβλίου “Η ζωή ως τον τελικό” αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.

Η συνέντευξη έκλεισε με συμβουλές και ευχές προς τους νέους παίκτες του Survivor. Δείτε παρακάτω όλα όσα συζήτησαν οι δυο τους στην εκπομπή χωρίς τα εμβόλιμα βιντεάκια από το παιχνίδι. Ολόκληρο το επεισόδιο μπορείτε να το δείτε εδώ.

Σημείωση: Επίσης ένα μικρό βιντεάκι από backstage αλλά και από τη στιγμή της αναχώρησής του, όπου είχαν μαζευτεί θαυμαστές έξω από το στούντιο για να τον δουν.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.