Αφιέρωμα πριν την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου: Όλες οι εξελίξεις στο “Τατουάζ” μέχρι και το χθεσινό επεισόδιο

Με αφορμή τη συμμετοχή του Γιώργου στο “Τατουάζ” και βλέποντας ότι αρκετοί φανς του δεν παρακολουθούσαν τη σειρά, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα σε αυτήν για να συστήσουμε τους χαρακτήρες αλλά και την ιστορία τους σε όσους δεν τους γνωρίζουν.

Φτιάξαμε ένα βίντεο (το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω) όπου συνοπτικά εξηγούμε τι ρόλο έχει ο κάθε χαρακτήρας στη σειρά. Καλύπτει την ιστορία μέχρι και το επεισόδιο 92 και υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος θα εμφανιστεί στο επεισόδιο 106. Ελπίζουμε πραγματικά αυτό το βίντεο να βοηθήσει όσους δεν παρακολουθούν και ξεκινάνε τώρα.
Για ό,τι θέλετε, είμαστε στη διάθεσή σας μιας και παρακολουθούμε τη σειρά από την αρχή 🙂

Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη δημιουργηθεί ειδική σελίδα για τη σειρά και η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς και θα διαμορφώνεται αναλόγως με την είσοδο του Γιώργου στη σειρά. Τη σελίδα μπορείτε να την δείτε κάνοντας κλικ εδώ, αλλά θα βρίσκεται μονίμως στο main bar της σελίδας μας καθώς και στο αρχείο μας, για εύκολη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Καλή αρχή λοιπόν – κυρίως στον Γιώργο στον οποίο ευχόμαστε και πάλι μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία – και καλή θέαση σε όλους! Η είσοδος του “Στέφανου” έρχεται στις 8 Φεβρουαρίου 2018! Stay tuned!

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.