Περισσότερες πληροφορίες για τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο “Τατουάζ”

Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου χθες στην εκπομπή “Ελένη” για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά “Το Τατουάζ”, αρκετοί ήταν αυτοί που ξαφνιάστηκαν με την είδηση αφού μέχρι και την ανακοίνωση δεν είχε διαρρεύσει τίποτα στα μέσα.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η παρουσιάστρια της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” που προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου, Χριστιάνα Αριστοτέλους, και οι συνεργάτες της, οι οποίοι προσπαθούσαν να μαντέψουν ποιος θα είναι ο ρόλος του Γιώργου στη σειρά.

Στον αέρα της εκπομπής, η Χριστιάνα πήρε τηλέφωνο την Πανίτσα Χατζηαράπη, συνεργάτιδα του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου, δημιουργών του “Τατουάζ”. Η κ. Χατζηαράπη δεν μπορούσε να αποκαλύψει πάρα πολλά πράγματα, αλλά ανέφερε ότι ο ρόλος του Γιώργου (στη σειρά θα ονομάζεται Στέφανος) θα είναι πολύ κόντρα ρόλος από τον εαυτό του αλλά και εντυπωσιακός. Διευκρίνισε ότι ο “Στέφανος” ΔΕΝ θα είναι αδελφός του Άλεξ (Στέφανος Μιχαήλ), του πρωταγωνιστή της σειράς.

Επίσης ανέφερε ότι εδώ και δύο μήνες γίνονται πρόβες με τον Γιώργο, οπότε είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν γυρίσματα άμεσα, τα οποία σύμφωνα με το TV-24, όπως γράψαμε και χθες, θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα. Επίσης, πάλι σύμφωνα με το TV-24, ο Στέφανος θα φτάσει στα Μετέωρα ψάχνοντας να αγοράσει ένα μαγαζί και εκεί θα μπει και στη ζωή της Όλγας (Κατερίνα Γερονικολού).

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την τηλεφωνική συνομιλία της Χριστιάνας με την Πανίτσα Χατζηαράπη, η οποία προβλήθηκε χθες στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.