Γιώργος Αγγελόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη “Θα εμφανιστώ στο Τατουάζ”

Στην εκπομπή “Ελένη” του Alpha με την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος. Όπως ο ίδιος μας είχε ενημερώσει χθες μέσω ενός live βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην πρώτη του LIVE συνέντευξη μετά το Survivor Πανόραμα, ο Γιώργος αποκάλυψε το επόμενο μεγάλο του βήμα….και το έκανε!

Ο Γιώργος έχει συμφωνήσει να εμφανιστεί
στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, “Το Τατουάζ”!!

Είναι σίγουρα κάτι τελείως καινούριο για τον ίδιο, όπως είπε, και ίσως κάτι που πολλοί φανς δεν περίμεναν! Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι καλή επιτυχία και θα αναμένουμε να τον δούμε στο νέο αυτό ρόλο για τον ίδιο! Δεν μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον ρόλο του, απλά ότι θα τον λένε Στέφανο.

Επίσης μέχρι στιγμής, μίλησε για το Survivor αλλά και για διάφορες φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό αλλά και πιο παλιά, διαψεύδοντας τη σχέση με την Κατερίνα Δαλάκα και ότι απλά υπάρχει μια φιλική σχέση.

Μόλις μπορέσουμε θα ανεβάσουμε και το βίντεο της συνέντευξης…

Ενημέρωση: Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης όπου ο Γιώργος μιλάει για το “Τατουάζ” αλλά και ένα μικρό τελευταίο μέρος όπου Γιώργος και Ελένη αποχαιρετούν το κοινό με την υπόσχεση να τα ξαναπούν σύντομα, έχουν ανέβει παρακάτω. Για τεχνικούς λόγους δεν μπορούμε να έχουμε το πρώτο μέρος της συνέντευξης για την ώρα! Μόλις το έχουμε, θα το ανεβάσουμε κι αυτό! Καλή θέαση! 🙂

Ενημέρωση #2: Σύμφωνα με το TV-24 το πρώτο επεισόδιο όπου θα δούμε τον Γιώργο θα προβληθεί στις 8 Φεβρουαρίου. Σχετικά με τον ρόλο του αναφέρει: “Σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr, ο Ντάνος αναμένεται να κάνει τα πρώτα του γυρίσματα μέσα στην επόμενη εβδομάδα υποδυόμενος τον Στέφανο Λαμπίρη. Ο Στέφανος είναι ένας νέος γοητευτικός άντρας ο οποίος είναι από τον Βόλο και ψάχνει να νοικιάσει μαγαζί στα Μετέωρα, ενώ δεν αργεί να μπει στη ζωή της Όλγας (Κατερίνας Γερονικολού).
Επίσης, το πρώτο μέρος της συνέντευξης έχει προστεθεί κι αυτό παρακάτω!

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.