Η συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Down Town Κύπρου – 6 Ιανουαρίου 2018

Η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου για το 2018 κυκλοφόρησε σήμερα με το περιοδικό Down Town Κύπρου της εφημερίδας “Ο Φιλελεύθερος” με αφορμή τα επερχόμενα γενέθλια του Γιώργου. Ο Γιώργος κλείνει τα 36 του χρόνια στις 8 Ιανουαρίου και όπως λέει και ο ίδιος, δεν περίμενε ποτέ ότι αυτά του τα γενέθλια θα ήταν τόσο διαφορετικά.

Στη συνέντευξη μιλάει για τη δημοσιότητα που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του, τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και την οικογένεια.

Η συνέντευξη δόθηκε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και η φωτογράφιση έγινε από τον Πάνο Γιαννακόπουλο στο Studio Amynta 13. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης. Ολόκληρη η συνέντευξη στο Down Town που κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα “Ο Φιλελεύθερος”.

[Η δημοσιότητα] είναι κάτι πολύ έντονο στη ζωή και στην καθημερινότητά του. Όλοι μου δίνουν θετική ενέργεια και πλημμυρίζω από την αγάπη τους. Η αγάπη του κόσμου είναι ανεκτίμητη. […] Η αναγνωρισιμότητα είναι κάτι που δεν το είχα πριν, δεν γεννήθηκα μ’αυτή, οπότε δεν είναι ότι θα το θεωρήσω πλήγμα ή ότι θα μου λείψει αν χαθεί. Δεν το φοβάμαι αυτό, “φυσιολογικό” θα το πω

Αυτό το κεφάλαιο [τα επαγγελματικά] αναπτύσσεται σε πολλαπλές κατευθύνσεις. Έχω ξεκινήσει συνεργασία με τη ΝΑΚ για προώθηση των προϊόντων τους. Ευελπιστώ να αναπτύξω κι άλλες τέτοιες συνεργασίες. Επίσης, ένα από τα ωραία πράγματα που ετοιμάζουμε [με τους συνεργάτες μου] είναι η παρουσία μου σε εταιρικές εκδηλώσεις ως motivational speaker και παρακινητής σε ομαδικές δραστηριότητες. Για να στηρίξουμε αυτή τη δράση, υπάρχει πρόθεση να δημοσιευτεί ένα βιβλίο με βιογραφικό χαρακτήρα όπου θα καταθέτω τη βασική φιλοσοφία μου στα θέματα αυτά.

Δεν υπάρχει πρόταση από κάποιο κανάλι αυτή τη στιγμή. Θα μου άρεσε, όμως, να κάνω κάτι και έχω στο μυαλό μου μερικά πράγματα. Οπότε, θα σου έλεγα “δεν ξέρω ακόμα”. Δεν έχω κάτι χειροπιαστό.

Μεγάλωσα απότομα. […] Πλέον γίνομαι παιδί όταν είμαι με τους φίλους μου, τους οικείους μου. Εσείς δεν μπορείτε να με δείτε έτσι, τόσο χαλαρό, γιατί δε με ξέρετε και δεν έχουμε αυτή την οικειότητα. Αλλά, αν βρεθώ στο κατάλληλο περιβάλλον, είμαι πιο χαλαρός και κάνω πολύ χιούμορ.

[Για τη νέα χρονιά εύχομαι] Δύναμη. Σε όλους. Γιατί είμαστε όλοι survivors και με πίστη, θάρρος και δύναμη μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατάσταση.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.