Το Q&A Instagram Live του Γιώργου Αγγελόπουλου με φανς – 30 Νοεμβρίου 2017

Όπως μας ενημέρωσε το πρωί, ο Γιώργος στις 8 και κάτι ξεκίνησε ένα Instagram Live βίντεο όπου θα απαντούσε σε ερωτήσεις των φανς.

Αρχικά, αφού ευχαρίστησε όλες τις σελίδες και τους φανς για τη στήριξη, αναφέρθηκε εκτενώς στα προχθεσινά “Time Out Eating Awards” αλλά και στην Κύπρο, την οποία επισκέπτεται για 3η φορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν, επιθυμεί να ενημερώνει ο ίδιος του fans για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και αυτό έκανε σε αυτό το live.

Μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε από τηλεοπτικό σταθμό ANT1 αλλά εν τέλει αρνήθηκε, μιας και το concept του “Bachelor” για το οποίο τον προόριζαν οι ιθύνοντες του καναλιού, δεν του ταιριάζει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα λάβει μέρος και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο γήπεδο «Δημήτριος Νικολαΐδης» για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη που χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπευτικό σκοπό.

Το καλύτερο σημείο του live αποτέλεσαν οι μία-δύο αποκαλύψεις-εκπλήξεις στις οποίες προχώρησε.

Ο Γιώργος θα μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να συναντήσει τον Tony Robbins και να παρακολουθήσει ένα από τα σεμινάριά του. Ο Τ. Robbins ασχολείται με το “motivation speaking” και είναι ένας από τους πλέον διάσημους ομιλητές στον κόσμο. Ο ίδιος φαίνεται να αποτελεί πλέον μέντορα για τον Γιώργο μιας και έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με το “life coaching”.

Όσον αφορά τα εγχώρια projects, στις 19 Δεκεμβρίου θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στο event της εταιρείας ΝΑΚ με την οποία θα συνεργαστεί. Το ίδιο event θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα στις 20 Δεκεμβρίου.

Τέλος, επεσήμανε πως θα δημιουργήσει ένα website καθώς και λογαριασμούς σε Twitter και Facebook, ενώ θα προχωρήσει και σε άλλα live στο μέλλον για να διατηρήσει αυτήν την επαφή με τον κόσμο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.