Γιώργος Αγγελόπουλος: Νέα συνέντευξη στο “7 μέρες TV” που κυκλοφορεί

Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος στη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα και στο περιοδικό “7 Μέρες TV”, που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα της χώρας. Τη φωτογράφιση έκανε ο Πάνος Γιαννακόπουλος.

Στη συνέντευξη μιλάει για το Survivor, τα επαγγελματικά του αλλά και για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια. Δείτε παρακάτω παρακάτω τις φωτογραφίες της συνέντευξης καθώς επίσης διαβάστε και αποσπάσματα αυτής.

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον σου, τι θα ήθελες να κάνεις επαγγελματικά;
Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω στο μέλλον, θέλω να πω ότι εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι σήμερα που μιλάμε είμαι καλά στην υγεία μου, βγαίνοντας μάλιστα και από ένα τέτοιο παιχνίδι τόσο δύσκολο όσο το Survivor. Χαίρομαι που επέστρεψα και είμαι ξανά με όλη μου την οικογένεια. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα επαγγελματικά μου βήματα, προσπαθώ να κάνω επιλογές με ποιότητα, οι οποίες να έχουν σχέση και με την προηγούμενη ζωή μου και δεν θα έχουν στόχο μόνο το κέρδος.

Τηλεοπτικά θα κάνεις κάτι;
Έχω ξεκινήσει να κάνω ομιλίες με θέμα το motivation. Ήδη έχω κάνει μία για μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, έχω κάνει κάποιες συμφωνίες προφορικές για διαφημίσεις και μέχρι τον επόμενο μήνα ελπίζω να ανακοινωθούν κάποιες από αυτές. Κάθε πρόταση είναι τιμητική για εμένα και θα φροντίσω να κάνω πράγματα στα οποία μπορώ να αντεπεξέλθω και να είμαι εγώ.

Το να κάνεις λοιπόν οικογένεια και παιδιά είναι κάτι που σκέφτεσαι μελλοντικά;
Είναι κάτι που το σκέφτομαι από…χτες, αλλά δεν είμαι έτοιμος να το κάνω σήμερα. Θέλω να το κάνω σωστά.

Έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο;
Όχι, λείπει κάτι βασικό, για αυτό λέω ότι δεν γίνεται. Αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου, όπως και τα τελευταία χρόνια. Ευελπιστώ, στην ευχή της Παναγίας, να βρω έναν άνθρωπο, να κάνουμε οικογένεια και να δημιουργήσουμε όμορφα πράγματα μαζί.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.