Δείτε τον Γιώργο Αγγελόπουλο ως guest κριτή στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” – 26 Νοεμβρίου 2017 [ΒΙΝΤΕΟ]

Χθες βράδυ απολαύσαμε όλοι το επεισόδιο του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” με τον Γιώργο να αναλαμβάνει τον ρόλο του κριτή. Άνετος, χαλαρός και ετοιμόλογος, σαν να το κάνει χρόνια, ο Γιώργος πήρε τη θέση του και κυριολεκτικά έκλεψε τις εντυπώσεις με το χιούμορ και τις ατάκες του.

Το act του Φώτη Χαλκίδη, ο οποίος τραγούδησε ένα ποντιακό τραγούδι, συγκίνησε τον Γιώργο αλλά και τους υπόλοιπους κριτές και το κοινό, οδηγώντας τον Γιώργο να πατήσει το golden buzzer στέλνοντάς τον απευθείας στον ημιτελικό.

Ο μάγος Van Dane ανέβασε στη σκηνή αρχικά τον Γιώργο και τη Μαρία και αργότερα τον Σάκη, και με τα μαγικά του τρικ κατάφερε να αφήσει κυριολεκτικά τους πάντες – κριτές, κοινό και τηλεθεατές – με το στόμα ανοικτό, κερδίζοντας κι αυτός αργότερα το εισιτήριό του για τους ημιτελικούς.

Πολλά και διάφορα ταλέντα ανέβηκαν στη σκηνή προσπαθώντας να κερδίσουν το κοινό και τους κριτές. Τις υπόλοιπες τρεις θέσεις για τον ημιτελικό συμπλήρωσαν οι Lasha Sengelia, Αναστασία Τηνιακού και οι Κύπριοι Ντίνος Καντή & Κυριάκος Ευθυμίου.

Σε μια βραδιά που θύμιζε βραδιές Survivor στα social media, το #talentogr αλλά και το όνομα του Γιώργου βρέθηκε ανάμεσα στα trends πανελληνίως. Όπως αναφέραμε και χθες βράδυ, ο Γιώργος λείπει πολύ από τις οθόνες μας κι ελπίζουμε να τον δούμε να κάνει κάτι δικό του στην τηλεόραση το οποίο θα του ταιριάζει.

Για όσους το έχασαν λοιπόν ή για όσους θέλουν να το ξαναδούν,
θα βρείτε ολόκληρο το επεισόδιο στη σελίδα του ΣΚΑΪ εδώ
.

Για backstage φωτογραφίες και βίντεο από το γύρισμα του επεισοδίου, μπορείτε να δείτε τη χθεσινή μας ανάρτηση.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.