Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στα γυρίσματα του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” [ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ]

Αυτή την Κυριακή που μας έρχεται θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τον Γιώργο στη θέση του κριτή στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο“. Μια εμφάνιση που όλοι αναμένουμε πώς και πώς!

Σε αυτή τη φάση του show, η οποία ονομάζεται “Judges’ cuts” και αποτελείται από συνολικά 6 επεισόδια, θα φιλοξενείται σε κάθε επεισόδιο ένας guest κριτής. Στο πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες 20 Νοεμβρίου, ο guest κριτής ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Στα δύο επόμενα (26 και 27 Νοεμβρίου) θα είναι ο Γιώργος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου αντίστοιχα.

Ο guest κριτής θα κρίνει μαζί με τους βασικούς κριτές του show (Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρία Μπακοδήκου και Σάκης Τανιμανίδης) τα ταλέντα και θα έχει επίσης το δικαίωμα να στείλει έναν από τους διαγωνιζόμενους, όποιον αυτός κρίνει, κατευθείαν στον ημιτελικό πατώντας το Golden Buzzer.

Στο τέλος της βραδιάς, όλοι μαζί οι κριτές θα αποφασίσουν ποιοι άλλοι τέσσερις από τα υπόλοιπα ταλέντα θα προκριθούν στην επόμενη φάση μαζί με τον έναν που ο guest κριτής έχει ήδη επιλέξει με το Golden Buzzer.

Το γύρισμα με τον Γιώργο έγινε στις 14 Νοεμβρίου στο Θέατρο Ελληνικό Κόσμος, το οποίο ήταν κατάμεστο. Το επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα παρασκήνια αλλά και το live βίντεο που είχε κάνει ο Γιώργος κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.