Τρέιλερ της συνέντευξης του Γιώργου Αγγελόπουλου στα “Παραπολιτικά”

Ένα μικρό τρέιλερ της συνέντευξης του Γιώργου που έδωσε στη Σπυριδούλα Τριάντου για το ένθετο “Secret” στην εφημερίδα “Παραπολιτκά”, ανέβηκε στο επίσημο σάιτ.

Στο τρέιλερ τον βλέπουμε να λέει για την οικογένεια που θέλει να κάνει, για αυτό που ετοιμάζει στη Σκιάθο κι έχει να κάνει με παιδάκια αλλά για το ότι έχει προτάσεις για διαφημιστικά. Δείτε όλο το τρέιλερ παρακάτω και μην ξεχάσετε να πάρετε την εφημερίδα που κυκλοφορεί σήμερα.

Ο «Ντάνος» µε τους χιλιάδες θαυμαστές, που βγαίνοντας από το «Survivor» γνώρισε την αποθέωση του κόσμου, ικανή να του πάρει τα μυαλά, δείχνει ότι συνεχίζει να πατά στη γη. Παρόλο που είχαµε μιλήσει αρκετές φορές πριν από την ημέρα της συνέντευξης και όλα έγιναν όπως εξαρχής µου είχε πει, περίμενα να δω ένα ίχνος έπαρσης. Ένα σχόλιο που να δείχνει υπεροψία. Έστω ένα νεύμα που να μαρτυρά ότι «την έχει ψωνίσει». Με διέψευσε πανηγυρικά.
Συμπέρασμα; Ο κόσµος τελικά ξέρει. Ξέρει καλύτερα από όλους. Έδωσε τη νίκη σε αυτόν που ήταν «κοντά» του, και ας βρισκόταν τόσο μακριά. Στον «Ντάνο», που έβγαλε την ανθρώπινη πλευρά του στον Άγιο Δομίνικο. Αυτόν τον άνθρωπο που κουβαλούσε μέσα του. Τον ίδιο άνθρωπο που έδειξε και μέσα στο γήπεδο και που δεν επηρεάστηκε από τη δηµοσιότητα…

View this post on Instagram

Από τη συνέντευξη του Γιώργου στο "Secret Life" που κυκλοφορεί με τα "Παραπολιτικά"… ~ "Δεν με έχει αλλάξει καθόλου σαν Γιώργο [αυτό που βιώνω σημερα]. Είμαι ο ίδιος που ήμουν πριν, με τα ίδια μυαλά. Σαφώς έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου, όχι όμως ο χαρακτήρας μου και τα πιστεύω που έχω σαν άνθρωπος. Ούτε και η συμπεριφορά μου προς τους ανθρώπους. Έβαζα και βάζω πάνω από όλα τις ανθρώπινες σχέσεις, απλά τώρα είναι μεγαλύτερο το μέγεθος. Αισθάνομαι καλά, όμως, είτε είμαι ανάμεσα σε πέντε άτομα είτε ανάμεσα σε εκατό". ~ "Μια πρόταση προέκυψε πρόσφατα [για εκπομπή]. Με τον ΣΚΑΪ δεν έχω συμβόλαιο. Έχω το δικαίωμα να κάνω εκπομπή όπου θέλω, αλλά θα πρέπει να το δω ήρεμα και αναλυτικά και να δω αν μπορώ να το κάνω καλά. Επίσης, ετοιμάζω κάτι στη Σκιάθο που θα έχει σχέση με παιδάκια. Πρόκειται για ένα all year camp, ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης που θα αφορούν τον αθλητισμό και πολλά ακόμα. Δεν θέλω να κάνω πολλά πράγματα. Θέλω δυο-τρία και να τα κάνω σωστά". ~ Αυτά και άλλα λέει ο Γιώργος στην @spiridoulatriantou ! Σήμερα στα "Παραπολιτικά" ! #ντανος #danos #ntanos #aggelopoulos #giorgosaggelopoulos #γιωργος #αγγελοπουλος #teamaggelopoulos #teamdanos #survivor #survivor2017 #survivorGR #winner #interview #parapolitika

A post shared by Giorgos Aggelopoulos News (@giorgosaggelopoulos_news) on

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.