Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκλειστικές φωτογραφίες & βίντεο από την εκπομπή “The Λούης Night Show”

Όπως υποσχεθήκαμε χθες το βράδυ, παρακάτω μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το χθεσινό γύρισμα για την εκπομπή “The Λούης Night Show”, όπως μας τα έστειλε μια φίλη Κύπρια, την οποία και ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Όπως μας πληροφόρησε, παρά τον χαμό που έγινε με τα εισιτήρια (εξαντλήθηκαν σε λιγότερα από μία ώρα) και τον πάρα πολύ κόσμο που βρισκόταν μέσα κι έξω από το Σατυρικό Θέατρο, το γύρισμα κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα. Αν και προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 6:40μ.μ, το γύρισμα ξεκίνησε με μία ώρα περίπου καθυστέρηση (η συνέντευξη ξεκίνησε μια περίπου ώρα μετά την έναρξη) και ολοκληρώθηκε περίπου στις 11μ.μ. Ο Γιώργος δυστυχώς δεν μπόρεσε να παραμείνει στον χώρο για να βγάλει φωτογραφίες με τους φανς.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος μίλησε για το Survivor, το περιστατικό με τον βαρκάρη που του χάρισε τα παπούτσια του, για την πρόταση που έχει δεχθεί να συμμετάσχει στο Αμερικανικό All Star Survivor αλλά και τη δεύτερη πρόταση που έχει και πρέπει να αποφασίσει ποια από τις δύο θα κάνει και πολλά άλλα.

Όπως γίνεται με κάθε καλεσμένο, ο Γιώργος συμμετείχε σε 4 παιχνίδια-δοκιμασίες, με συμμετοχή από το κοινό. Στιγμιότυπα από τη συνέντευξη αλλά και τα παιχνίδια μπορείτε να δείτε στα βιντεάκια παρακάτω, ενώ ανυπομονούμε όλοι να δούμε ολόκληρη την εκπομπή αυτή την Παρασκευή στις 22:10 στον Alpha Κύπρου!

Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε θερμά τη φίλη μας για τις φωτογραφίες και τα βίντεο.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.