Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στον Άλιμο στις 23 Οκτωβρίου

Σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που διοργανώνει το Couros Football Club σε συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλη και τον Δήμαρχο Αλίμου θα συμμετέχει ο Γιώργος στις 23 Οκτωβρίου 2017. Θα συμμετέχουν επίσης οι τραγουδιστές Νότης Σφακιανάκης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Μακρόπουλος και άλλοι.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου στη σελίδα τους στο Facebook καθώς και την σχετική ανάρτηση με τη συμμετοχή του Γιώργου για περισσότερες λεπτομέρειες και πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Το Couros football club σε συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Δήμαρχο Αλίμου κύριο Α. Κονδύλη οργανώνουν τον φιλανθρωπικό αγώνα την Δευτέρα 23/10/17 στο γήπεδο Τραχώνων Αλίμου όπου θα παίξουν οι φίλοι Μ.Σεφερλή με τον Παναθηναικό !!!!!!! Παρακαλούμε τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας τα μέλη της ομάδος και τους ποδοσφαιριστές των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα και θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα επειδή δεν θα έχει εισιτήριο να φέρουν τρόφιμα ή στο Couros football club ή στο γήπεδο για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου !!!!! Ευχαριστούμε

3 thoughts on “Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στον Άλιμο στις 23 Οκτωβρίου

  1. Reblogged this on Giorgos Aggelopoulos News and commented:

    Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος θα λάμβανε μέρος στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στον Άλιμο, αλλά δεν είχε ανακοινωθεί η ώρα.

    Με νέα ανάρτηση στο Facebook, το Couros Club διευκρινίζει ότι ο αγώνας θα γίνει στις 6:30 το απόγευμα! Νέα προσθήκη στις συμμετοχές και ο Μάριος Πρίαμος.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα στην προηγούμενή μας ανάρτηση παρακάτω.

    Like

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.