Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο People που κυκλοφορεί σήμερα

Στον Μαρίνο Βυθούκλα και στο περιοδικό People που κυκλοφορεί σήμερα (24/9) με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα μίλησε ο Γιώργος.

Εξηγεί ότι στο Survivor μπήκε για να κερδίσει και όχι για να κάνει καριέρα στην τηλεόραση αλλά κι ούτε για να βοηθήσει τη μητέρα του οικονομικά. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει και χωρίς το παιχνίδι.
Μιλά για το παιδικό του όνειρο να γίνει παιδίατρος που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει λόγων των καταστάσεων, τα ποδοσφαιρικά του χρόνια αλλά και την επόμενη πρόκληση και στόχο του, τη δημιουργία οικογένειας.

Μπορείτε να διαβάσετε αποσπάσματα της συνέντευξης παρακάτω.

Πλέον ζω στην Αθήνα και το πρόγραμμά μου είναι γεμάτο. Κοιμάμαι αργά και ξυπνάω νωρίς, καθώς έχω πολλές συναντήσεις επαγγελματικής φύσης. Θα βρίσκομαι στην Αθήνα σίγουρα μέχρι τα Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι πως μου λείπει η Σκιάθος, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και το ψάρεμα“.

Φοβάμαι μόνο τον Θεό. […] [Το 2009] ένα αυτοκίνητο παραβίασε το “Stop” και έπεσε πάνω μου. Δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Ευτυχώς γλίτωσα, μόνο με κάποιες γρατσουνιές. Πιστεύω στον Θεό και στη δύναμη που αντλώ μέσα από την πίστη μου. Τα κομποσκοίνια μου δεν πρόκειται να τα βγάλω από πάνω μου. Δεν τα φίλησα ποτέ με το σκεπτικό αν θα με κρίνουν ή όχι, ούτε για να επιδείξω κάτι. Αισθάνομαι ήρεμος και καλά με τον εαυτό μου. Πριν κοιμηθώ, κάνω πάντα το σταυρό μου, ενώ το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι το πρωί είναι τι θα συμβεί την καινούρια μέρα που ξημερώνει“.

View this post on Instagram

Σήμερα στο People που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, νέα συνέντευξη του @official_danos_ga ! 8 σελίδες με υπέροχες φωτογραφίες από τον Στέφανο Παπαδόπουλο! Η συνέντευξη δόθηκε στον Μαρίνο Βυθούκλα. Μην το χάσετε! (📷x10) ~~~~ "Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση από το ΣΚΑΙ ούτε για την Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά ούτε και για το Survivor. Την Ντορέττα τη γνώρισα φέτος το καλοκαίρι, που είχε έρθει με τους γιους της, την αδελφή της και τον κομμωτή Σπύρο Σαμοΐλη στη Σκιάθο. Μάλιστα, τους έκανα και μαθήματα θαλάσσιου σκι. Ήταν απλοί και όμορφοι άνθρωποι" ~~~~ "Ξεκινούσα δουλειά στις 2 τα ξημερώματα. Τελείωσα κανονικά το σχολείο, απλά δεν κατάφερα να γίνω γιατρός, κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να γίνω παιδίατρος. Ήταν ένα από τα όνειρα που, εξαιτίας των καταστάσεων, δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω" ~~~~ Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο @peoplegreece! #Ντανος #danos #ntanos #aggelopoulos #giorgosaggelopoulos #γιωργος #αγγελοπουλος #teamaggelopoulos #teamdanos #survivor #survivor2017 #survivorGR #winner #interview #peoplemagazine #People

A post shared by Giorgos Aggelopoulos News (@giorgosaggelopoulos_news) on

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.