Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο “Down Town Cy” – 27 Αυγούστου 2017

Στην πρώτη του συνέντευξη σε Κυπριακό έντυπο, “Down Town Cy”, ο Γιώργος μιλάει για την προσαρμογή του πίσω στην καθημερινότητα και τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά από το Survivor, τους γονείς του, τις φήμες που κυκλοφορούν γι’αυτόν και πολλά άλλα.

Η συνέντευξη δόθηκε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και η φωτογράφιση έγινε από την Nelly Morgan στο “Life Gallery Hotel” στην Εκάλη.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε κάποια αποσπάσματα της συνέντευξης και φωτογραφίες. Διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη και δείτε όλες τις φωτογραφίες στον Φιλελεύθερο.

Πάντως, φαίνεσαι πολύ προσγειωμένος… Έτσι ήσουν από παιδί;
Η λογική πηγάζει από την εμπειρία που αποκτά κανείς, από τον χρόνο που έχει περάσει με τον εαυτό του – από τα σκαμπανεβάσματα της ζωής και τα χαστούκια που τρως. Η ζωή, άλλωστε, έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Μαθήματα είναι όλα. Όλοι είμαστε, αν θες, survivors της ζωής. Κι εγώ το ίδιο. Ως παιδί δεν ήμουν πολύ ατίθασος, ήμουν όπως με βλέπετε σήμερα. Δεν έχω αλλάξει. «Μετρημένο», θα με χαρακτήριζα. Απλά εξέλιξα κάποια κομμάτια του χαρακτήρα μου και με τον καιρό, με κάποια γεγονότα, «ψήθηκα»…

Η σχέση σου με τον πατέρα σου πώς ήταν;
Πολύ καλή. Δεν τον χόρτασα αρκετά, γιατί έφυγε νωρίς. Πάντοτε, όμως, τον είχα ως πρότυπό μου. Ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν πάντα εκεί, παρών, για την οικογένειά του. Ήταν ταυτόχρονα ο πατέρας, ο φίλος, ο σύζυγος, ο προστάτης. Στήριζε πολύ την οικογένειά του. Ο πατέρας μου είχε πάντα τον ρόλο του «καλού», ενώ η μάνα μου ήταν η «αυστηρή» της υπόθεσης (γελάει). Ευτυχώς, προλάβαμε όσο ζούσε να γίνουμε φίλοι, κι έτσι κατάφερα να πάρω τα αντρικά του στοιχεία -με την ευρύτερη έννοια- τα οποία επιδιώκω να κρατάω αυτούσια μέχρι σήμερα. Πηγαίναμε μαζί, θυμάμαι, για ψάρεμα, κάναμε πολλά μαζί. Ναι, ήταν μια ωραία στιγμή αυτή. Από τότε, άλλωστε, μου άρεσε πάντα να ψαρεύω.

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.